۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۴:۱۴
کد خبر: 82646722
T T
۰ نفر
زيرميزي در خراسان شملي صفر است/ پزشكان متخلف را معرفي و جايزه بگيريد

بجنورد- ايرنا- رئيس دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي با بيان اينكه زير ميزي پزشكان در اين استان به صفر رسيده است گفت: از شهروندان مي خواهيم تا با معرفي پزشكان متخلف جايزه بگيرند.

به گزارش ايرنا دكتر ابراهيم گلمكاني روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اين استان اظهار كرد: يكي از مزاياي طح تحول سلامت در كشور حدف پديده زير ميزي است كه هم اكنون ادعا داريم دريافت وجوه غير متعارف در استان به صفر رسيده است و اگر مواردي نيز گزارش شود برخورد جدي مي شود.
وي اظهار كرد: در سال جاري در خصوص زير ميزي هيچ گزارشي دريافت نشده است، در سال اول اجراي طرح تحول سلامت و همچنين پارسال چندين مورد گزارش شده بود كه حتي در دو مورد منجر به تعطيلي سه ماه مطب پزشك نيز شد.
وي در خصوص عمل سزراين كه در سال هاي گذشته در اين مورد بعضا زير ميزي صورت مي گرفت گفت: هم اكنون عملكرد زايشگاه ها، بيمارستان ها و مراكز درماني سطح استان از نظر زايمان به روش طبيعي و سزارين سنجيده مي شود و اگر يك پزشك يا مراكز درماني از اين نظر طبق نرم و شاخص نباشد برخورد مي كنيم و حتي بيمارستان نيز امتياز خود را از دست مي دهد كه در نهايت با پزشك معالج برخورد خواهد كرد.
وي افزود: طبق ارزيابي و سنجش از پزشكان در مطب ها نيز به صورت دوره اي بازديد خواهد شد كه اگر فعاليت ها آنان طبق نرم هاو شاخص ها نباشد پيگيري خواهد شد.
* پزشكان و پرستاران خراسان شمالي يك هزار و 100 ميليارد ريال از بيمه مطالبه دارند
رئيس دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي با بيان اينكه پزشكان، پرستاران و ساير كاركنان مراكز درماني اين استان يك هزار و 100 ميليارد ريال از بيمه مطالبه دارند گفت: اين ميزان مطالبه مربوط به 11 ماه است.
گلماني افزود: با وجود مطالبات دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي ازنظر پرداخت حق و حقوق كاركنان جزء دانشگاه هاي برتر است كه هم اكنون تلاش مي شود مطالبات همكاران به موقع پرداخت تا موجب انگيزه بيشتر در آنان شود.
وي اظهار كرد: در حوزه بخش خصوصي، پيمانكاران و دارو خانه ها نيز مطالبه وجود دارد كه متاسفانه داروخانه ها اول براي تهيه دارو هزينه مي كنند كه پرداخت دير هنگام در اين خصوص براي آنان مشكلاتي ايجاد خواهد كرد.
گلماني در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه 60 درصد اعتبارات اين دانشگاه صرف فرانشيز بيماران شده است گفت: در اجراي طرح تحول سلامت هزينه بيماران از 37 درصد پرداختي به پنج درصد رسيد كه در اين بخش موفق بوده ايم.
وي افزود: 40 درصد اعتبارات دانشگاه نيز براي راه اندازي بخش اورژانس، كلينيك هاي تخصصي، تجهيزات پزشكي و ساير موارد هزينه شد و بخش كمي نيز براي كارانه پزشكان در نظر گرفته شد.
وي اظهار كرد: در حوزه روستاها نيز ايجاد خانه هاي بهداشت، مراكز بهداشتي، نوسازي اين مراكز، جذب پزشك و ساير انجام شده است.
وي با بيان اينكه ماندگاري پزشكان متخصص در استان بيش از گذشته شده است گفت: هم اكنون 254 پزشك متخصص در اين استان داريم كه نسبت به سه سال گذشته افزايش يافته است، 30 درصد متخصصان در مراكز درماني استان در دولت يازدهم جذب شدند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي در خصوص اينكه در سال هاي گذشته برخي از بيماران براي درمان به ساير استان ها سفر مي كردند گفت: با ايجاد دو بيمارستان جديد در استان و جذب پزشكان متخصص در رشته ها مختلف هم اكنون سفر به ساير استان ها كاهش پيدا كرده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي از سفر پروفسور سميعي در 11 شهريور ماه به اين استان خبر داد و گفت: برنامه هاي مختلفي از جمله مراسم روز پزشك، گردهمايي نخبگان و دانشجويان با حضور پروفسور سميعي در اين استان برگزار مي شود.
گلمكاني افزود: برنامه اي براي معاينه بيماران با حضور پروفسور سميعي در اين استان نداريم و از رسانه هاي مي خواهيم تا اين امر را اطلاع رساني كنند تا در اين خصوص تقاضا نداشته باشيم.
پروفسور سميعي از پزشكان سرشناس ايران است كه هم اكنون در آلمان اقامت دارند.
خراسان شمالي 864 هزار نفر جمعيت دارد.
3007/ 6042 خبرنگار: ربابه صانعي ** انتشار دهنده: سيد حسين قدسي