۲۰ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰
کد خبر: 82661738
T T
۰ نفر
فيزيوتراپي تلفيقي توسط محققان دانشگاه علوم پزشكي گناباد

گناباد- ايرنا- مسئول واحد آموزش مجازي دانشگاه علوم پزشكي گناباد از ساخت فيزيوتراپي تلفيقي با بهره گيري از فناوري هاي مجازي و سنسورهاي حركتي براي نخستين بار و با همكاري جمعي از مهندسان و دانشجويان بومي اين دانشگاه خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي گناباد، سيدفرزين ميرچراغي گفت: استفاده از فناوري واقعيت مجازي و سنسورهاي حركتي به منظور توانبخشي و فيزيوتراپي بيماران دچار معلوليت جسمي و حركتي از دو دهه قبل در كشورهاي غربي مورد توجه قرار گرفت و منشاء حركت ‌هاي قابل توجهي نيز در سطح آكادميك در اين زمينه شد ولي در ايران به صورت پراكنده و غير متمركز و بيشتر به صورت جداگانه بر روي طرح هاي فيزيوتراپي هوشمند فعاليت ‌هايي در جريان است.
وي افزود: از اين ‌رو بعد از بررسي ‌هاي تخصصي و هدفمند، ساخت نرم ‌افزارهاي مورد نياز براي فيزيوتراپي هوشمند با تلفيق 'واقعيت مجازي' و 'سنسورهاي حركتي' در دانشگاه علوم پزشكي گناباد در دستور كار قرار گرفت.
وي تلفيق روش‌ هاي فيزيوتراپي هوشمند با پزشكي از راه دور (تله مديسين) را نيز يكي از اولويت‌ هاي تيم پژوهشي اين دانشگاه ذكر كرد و ابراز اميدواري نمود با دستيابي به اين هدف تا قبل از اتمام سال جاري، فصلي نو در ارتقاي كيفيت خدمات پزشكي از راه دور كشور فراهم شود.
هم اكنون 1400 دانشجو در 22 رشته و مقطع تحصيلي در دانشكده هاي پزشكي، پيراپزشكي، بهداشت و پرستاري و مامايي دانشگاه علوم پزشكي گناباد مشغول تحصيل هستند.
حدود 120 هزار نفر جمعيت شهرستانهاي گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوي زيرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشكي گناباد قرار دارند.
شهرستان گناباد در 287 كيلومتري جنوب مشهد واقع است.
2095/ 6053 خبرنگار: عليرضا حسن زاده ** انتشار دهنده: محمد حسين علي مقدم