۲۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۳۹
کد خبر: 82671630
T T
۰ نفر
نماينده مجلس: مسئولان به امر كتابخواني به عنوان يكي از مهمترين اركان فرهنگي كشور توجه كنند

سنندج - ايرنا - نماينده مردم شهرستان هاي سقز و بانه در مجلس شوراي اسلامي گفت: مسئولان و مردم بايد بيش از پيش به مساله كتاب و مطالعه توجه و امر كتابخواني را به عنوان يكي از مهمترين اركان توسعه فرهنگي كشور مدنظر قرار دهند.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از روابط عمومي اداره كل كتابخانه هاي عمومي كردستان، محسن بيگلري در نخستين جلسه انجمن كتابخانه هاي عمومي شهرستان بانه اظهار كرد: كتاب از مهمترين اركان در توسعه فرهنگي جامعه است كه نياز به توجه ويژه دارد.
وي افزود: موضوع كتابخواني امروز در جامعه كمرنگ شده است و تكنولوژي هاي امروزي و دنياي مجازي به هيچ عنوان نمي تواند جاي كتاب را پر كند.
بيگلري ادامه داد: اين نهاد فرهنگي با برنامه ريزي هاي مهم و كاربردي سعي در افزايش انگيزه عمومي به مطالعه و ترويج فرهنگي كتابخواني در جامعه دارد.
وي افزود: در ديدار با مسئولان نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور قول مساعد براي حل مشكلات موجود كتابخانه هاي عمومي استان بويژه شهرستان هاي سقز و بانه از مسئولان گرفته شد.
فرماندار و رئيس انجمن كتابخانه هاي عمومي شهرستان بانه نيز در اين جلسه گفت: متناسب ‌سازي خدمات و منابع كتابخانه‌ها با نيازها و همچنين علايق مردم يكي از راهكارهاي مهم در ترويج فرهنگ كتابخواني است.
محمد فلاحي با اشاره به اينكه ترويج و نهادينه كردن فرهنگ مطالعه يكي از نيازهاي فرهنگي جامعه است، يادآور شد: كتاب و كتابخواني از اركان توسعه فرهنگي است و نياز به ارتقاي سرانه مطالعه امري است كه بايد به آن توجه شود.
وي با تاكيد بر لزوم حل مشكلات پيش روي كتابخانه هاي عمومي بانه، اظهار كرد: مسئولان وظيفه دارند از كتابخانه‌هاي عمومي به عنوان يكي از متوليان فرهنگ ترويج مطالعه حمايت كنند.
به گفته وي، ارتقاي سرانه مطالعه در شهرستان بانه نقش بسيار مهم و اساسي در توسعه فرهنگي شهرستان و ارتقاي آگاهي و بصيرت جامعه دارد.
فلاحي خواستار توجه بيشتر خانواده‌ها به كتاب شد و افزود: خانواده‌ها مي‌توانند با ايجاد انگيزه در كودكان و زمينه‌سازي براي مطالعه به ترويج فرهنگ كتابخواني كمك شاياني بكنند.
مديركل كتابخانه هاي عمومي استان كردستان نيز در اين جلسه كمبود زيربنا را از مهمترين مشكلات كتابخانه هاي استان بويژه شهرستان بانه اعلام كرد و گفت: تامين زمين و همچنين تخصيص اعتبار براي ساخت كتابخانه امري ضروري است.
اسماعيل احمدي افزود: مسئولان و خيرين مي توانند با حمايت از كتابخانه هاي عمومي در راستاي حل اين مشكل در كردستان گام هاي اساسي بردارند و با كمك به ساخت كتابخانه به ارتقاي شاخص هاي مطالعه و توسعه فرهنگي منطقه كمك كنند.
شهرستان بانه داراي پنج كتابخانه عمومي نهادي با 2هزار و 200 عضو فعال است.
دريافت كننده: افسانه گلباغي ** انتشار دهنده: مجيد سليماني
7348/9102