علي اكبر كريمي روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: پرداخت 500 ميليارد ريال تسهيلات به هر يك از شركت هاي آذرآب و هپكو سال گذشته در ستاد تسهيل تصويب شده بود كه به دليل موانع بانكي، اين تسهيلات در اختيار اين شركت ها قرار نگرفته بود.
وي ادامه داد: در نشست نمايندگان اراك، كميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي و استاندار استان مركزي با وزير صنعت، معدن و تجارت، وزير تعاون، رفاه و كار و امور اجتماعي، معاونت امنيتي وزارت كشور، رئيس كل بانك مركزي، نماينده سازمان تامين اجتماعي، خصوصي سازي و امور مالياتي مقرر شد در اولين فرصت اين تسهيلات در اختيار شركت هاي آذر آب و هپكو قرار گيرد.
وي گفت: با توجه به اينكه تغيير مديريت شركت آذر آب يكي از خواسته هاي مهم كارگران اين شركت است با پيگيري نمايندگان مجلس و تصميماتي كه در اين نشست اتخاذ شد اميد است در نخستين فرصت مديريت اين شركت مورد بازنگري قرار گيرد و مديري كار آمد و برخوردار از صلاحيت تعيين شود تا با انگيزه و دلسوزي لازم منافع صنعت، شركت و كارگران را پيگيري و براي رفع اين مشكلات تلاش كند.
نماينده مردم اراك، كميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي، رفع تنگناهاي پيش روي كارگران هپكو، آذر آب را يكي از دغدغه ها و مطالبات مهم نمايندگان اين حوزه انتخابيه دانست خاطر نشان كرد: نمايندگان مردم اراك، كميجان و خنداب و مسئولان استاني استان مركزي بر اين باورند كه در اولين فرصت به صورت قانوني و با برگزاري مجمع عمومي شركت آذر آب در تركيب هيات مديره و مدير عامل اين شركت تغييرات ايجاد و افرادي توانمند در اين شركت مستقر شوند.
كريمي افزود: تقسيط بدهي هاي شركت هاي آذر آب و هپكوي اراك به سازمان تامين اجتماعي و رفع موانع اخذ خدمات بيمه اي كارگران اين شركت ها، تعيين و تكليف حقوق معوقه كارگران، تقسيط مجدد بدهي هاي مالياتي آنها، ترخيص بخشي از مواد اوليه شركت آذر آب از گمرك براي رفع مشكلات اين شركت از ديگر تصميمات اتخاذ شده در اين نشست بود.
وي ادامه داد: همچنين در اين نشست تصميم گيري هاي محلي براي رفع مشكلات شركت هاي هپكو و آذر آب به استانداري استان مركزي واگذار شد.
نماينده مردم اراك، كميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي ياد آور شد: نشست روز گذشته نمايندگان مردم اراك، كميجان و خنداب با وزير صنعت و معدن تجارت در ادامه پيگيري ها براي رفع مشكلات شركت هاي هپكو و آذر آب و كه براي كارگران اين شركت ها رخ داد با هدف اتخاذ تصميمات فوري براي رفع مشكلات اين شركت ها برگزار شد.
كريمي گفت: تنگناهاي پيش روي كارگران شركت هاي هپكو و آذر آب در روزهاي اخير، لزوم حمايت از مجاهدان سنگر توليد ملي را دو چندان كرد و مسئولان همواره در كنار كارگران بوده و خواهند بود.
كريمي افزود: كارگران در چارچوب قانون و منطق حق دارند تا مطالبات صنفي و انتقادات خود را به گوش مسئولان برسانند.
وي ادامه داد: نمايندگان مردم اراك، كميجان و خنداب در خانه ملت، به عنوان نماينده مردم همواره تلاش داشته اند صداي رساي كارگران و عموم مردم باشند و انتقال اين خواسته ها را با مكاتبات و ارايه در نشست ها و سخنراني ها در دستور كار خود قرار داده اند.
حوزه انتخابيه اراك، كميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي دو كرسي نمايندگي دارد كه سيد مهدي مقدسي و علي اكبر كريمي دو نماينده دهمين دوره خانه ملت از اين خطه هستند.
شركت هپكو در سال 1351 در زميني به وسعت 90 هكتار با هدف مونتاژ ماشين آلات راه سازي تاسيس و از سال 1354شروع به فعاليت كرد.
شركت هپكو اراك در حال حاضر 22 نوع ماشين آلات راه سازي از جمله گريدر، لودر و غلتك توليد مي كند كه هشت محصول آن تحت ليسانس كشورهايي از جمله ژاپن، آلمان، سوئد توليد مي شود.
كارخانه هپكو در اوج پيشرفت و بالندگي در سال 1385 به دنبال سياست هاي اصل 44 به بخش خصوصي واگذار شد.
شركت صنايع آذرآب اراك نيز از صنايع پيمانكاري عمده كشور است كه در سال 1364 در اراك آغاز به كار كرد.
اين شركت مادر تخصصي در حوزه طراحي، ساخت و نصب انواع بويلرهاي نيروگاهي و صنعتي ،مخازن تحت فشار، مبدل هاي حرارتي و تجهيزات نفت، گاز، پتروشيمي، فولاد، صنايع قند، شكر و سيمان فعاليت دارد.
1955/3075/خبرنگار:مهدي عظيمي *** انتشاردهنده: حسين مهدي زاده
اراك - ايرنا - نماينده مردم اراك، كميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي گفت: زمينه پرداخت حدود يك هزار ميليارد ريال تسهيلات طرح رونق توليد به 2 شركت هپكو و آذر آب اراك فراهم شد.