حسين علي بيگي روز چهارشنبه در حاشيه بازديد از سد كرم آباد پلدشت در گفت و گو با خبرنگاران افزود: تا كنون براي راه اندازي سد 900 ميليارد ريال هزينه شده است.
وي ادامه داد: براي ادامه پروژه و بهره برداري از آن 330 ميليارد ريال نياز است تا بهره برداري كامل سد با هزينه يك هزار و 230 ميليارد ريال صورت گيرد.
وي افزود: براي راه اندازي خط انتقال كرم آباد و تجهيز ايستگاههاي پمپاژ نيز حدود يك هزار و 10 ميليارد ريال هزينه مي شود.
وي با اشاره به اهداف راه اندازي اين خط انتقال گفت: انتقال، تنظيم و مصرف آب مازاد در 19 هزار و 200 هكتار از اراضي كرم آباد از اهم اهداف اين طرح است.
مدير دفتر طرح هاي توسعه منابع آب آذربايجان غربي افزود: با بهره برداري از اين خط سالانه 112 ميليون متر مكعب آب از طريق خطوط لوله فولادي تحت فشار به ظرفيت 5.49 متر مكعب در ثانيه از سد كرم آباد به مخزن بهنگام طرح در حدود درياچه سد ارس انتقال مي يابد.
علي بيگي با اشاره به مشخصات سد كرم آباد گفت: اين سد با هسته رسي به ارتفاع 43 متر و به طول تاج سد 2 هزار و 400 متر بوده و ظرفيت حجم مخزن 54 ميليون متر مكعب است.
وي افزود: بر اساس برنامه زمان بندي بايد اين سد در سال 1397 به بهره برداري مي رسيد كه با عمليات هاي صورت گرفته بنا داريم تا پايان سال جاري اين طرح را به بهره برداري برسانيم.
به گزارش ايرنا سد كرم آباد در طول جغرافيايي 45 درجه و 5 دقيقه و عرض جغرافيايي 39 درجه و 5 دقيقه در 30 كيلومتري جنوب شهرستان پلدشت واقع شده است كه از شمال به رودخانه ارس و شبكه آبياري و زهكشي پلدشت، از جنوب و شرق به جاده ارتباطي حسن كندي تا نازك بالا و از غرب به ارتفاعات هاجاكوچا و قره چي محدود شده است.
8135/2093 ** خبرنگار: شهين بيدادرس ** انتشاردهنده: صابر چهرقاني
اروميه- ايرنا- مدير دفتر طرح هاي توسعه منابع آب آذربايجان غربي گفت: سد مخزني كرم آباد پلدشت 70 درصد پيشرفت فيزيكي دارد كه از سال 1394 شروع شده و تا پايان سال جاري به بهره برداري مي رسد.