۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۹
کد خبر: 82688961
T T
۰ نفر

فضاي مجازي كودكان را به صورت جدي تهديد مي كند

۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۹
کد خبر: 82688961
فضاي مجازي كودكان را به صورت جدي تهديد مي كند

سنندج - ايرنا - مديركل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان كردستان با اشاره به تاثيرات فضاي مجازي در ابعاد مختلف زندگي فردي و اجتماعي گفت: كودكان امروز با دنياي مجازي ارتباط بيشتري دارند و اين امر كودكان را با تهديد جدي مواجه مي كند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، سهيلا شيخي روز يكشنبه در ديدار كودكان و نوجوانان برگزيده كانون پرورش فكري استان با امام جمعه سنندج ضمن تبريك روز جهاني كودك به تمام كودكان افزود: در سال هاي اخير ارتباط از طريق فضاي مجازي در بين نسل جوان افزايش پيدا كرده است و كودكان ساعات طولاني را در روز را به بازي هاي رايانه اي و فضاي مجازي مشغولند.
وي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و توجه والدين به رفتار فرزندان را بسيار مهم ارزيابي كرد و گفت: خانواده ها تهديدات فضاي سايبري نسبت به كودكان خود را در اولويت قرار دهند.
وي تقويت ارتباطات عاطفي و معنوي و جايگزين كردن تفريح هاي سالم، درگير كردن افراد در فعاليت ها و برنامه هاي فرهنگي را مهم ترين راهكار كاهش آسيب هاي فضاي مجازي دانست.
وي ادامه داد: دوران كودكي يكي از مهم ترين دوران زندگي انسان و ارزشمند ترين است و كودكان سرمايه جامعه و آينده سازان كشور هستند.
وي هفته ملي كودك را بهترين فرصت براي تعامل و ارتباط اوليا تربيتي با مسئولين استان دانست و افزود: مسئولان موظفند توجه ويژه به كودكان داشته باشند و در برنامه ريزي هاي اجتماعي و فرهنگي حقوق كودكان را رعايت كنند.
وي گفت: ارائه آموزه ها و مفاهيم ديني در دوران كودكي مي تواند به تقويت ارزش هاي ديني و عقيدتي كودكان كمك كند.
وي نهادينه كردن فرهنگ مطالعه و كتابخواني در دوران كودكي ضروري برشمرد و افزود: آمار كتابخواني در ميان كودكان و نوجوانان پايين است و در همين راستا بر ترغيب و تشويق كودكان به كتابخواني تاكيد كرد.
وي آموزش دوره هاي آموزشي در زمينه آشنايي با فضاي مجازي براي اولياء تربيتي و برگزاري برنامه هاي فرهنگي در شهرستان هاي استان را از برنامه هاي مهم هفته ملي كودك در استان كردستان بيان كرد.
وي تاكيد كرد: تقويت ارزش هاي ديني مهم ترين راهكار كاهش آسيب هاي فضاي مجازي است.
وي گسترش كتابخانه سيار روستايي را يكي از برنامه هاي هفته ملي كودك عنوان كرد و افزود: در هفته ملي كودك، كودكان روستايي نيز بايد از برنامه هاي هفته ملي بهره مند شوند.
وي با اشاره به اينكه هم اكنون كتابخانه سيار روستايي در شهرستان هاي بانه، مريوان و سقز داير است اظهار كرد: به مناسبت هفته كودك كتابخانه سيار روستايي در قروه افتتاح مي شود.
امام جمعه سنندج نيز در اين ديدار رسالت معلمان را در تعليم و تربيت كودكان و نوجوانان بسيار مهم ارزيابي كرد و گفت: معلمان نقش مهمي در توسعه فرهنگي جامعه به عهده دارند.
ماموستا خدايي با اشاره به اينكه جامعه ما از حيث ديني از جايگاه ويژه اي برخوردار است افزود: معلمان بايد آموزه ها و ارزش هاي ديني را به كودكان و نوجوانان منتقل كنند.
وي آشنا كردن كودكان و نوجوانان با فرهنگ و معارف اسلامي را ضروري برشمرد و اظهار كرد: معلمان موظفند در راستاي ترويج فرهنگ اسلامي در ميان نسل كودك و نوجوان تلاش كنند.
300 فعاليت در مراكز كانون پرورشي در استان در حال اجرا است، 20 مركز فرهنگي ثابت در شهرستان ها و سه كتابخانه سيار در روستاهاي استان داير است.
افتتاح سه فروشگاه عرضه محصولات فرهنگي، برگزاري نمايشگاه هاي مختلف در مراكز مختلف، عضويت رايگان كودكان و نوجوانان و عيادت از كودكان بستري در بيمارستان ها از برنامه هاي هفته ملي كودك در استان است.
15 – 21 مهر روز جهاني كودك نامگذاري شده است. در اين نشست از نوجوانان برگزيده كانون پرورش فكري كودكان با اهداء هدايايي تجليل و قدرداني به عمل آمد.
**خبرنگار: شيوا اردلان منش **انتشار دهنده: اميد بهمني
7352/6108