۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۲
کد خبر: 82701612
T T
۰ نفر
سرمایه گذاری 860 میلیارد تومانی برای اجرای طرح توسعه بندر شهید رجایی

بندرعباس - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از سرمایه گذاری 860 میلیارد تومانی برای اجرای مرحله سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی خبر داد.

به گزارش ایرنا، محمد راستاد روز پنجشنبه در نشست مدیران اداره كل بنادر و دریانوردی هرمزگان در بندر شهید رجایی، اظهار كرد: بر اساس برنامه ریزی ها، عملیات اجرایی مرحله سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی تا سه ماه آینده آغاز می شود.
وی افزود: با اجرای این مرحله از طرح توسعه بندر شهید رجایی، ظرفیت آن از شش میلیون به هشت میلیون تی ای یو افزایش خواهد یافت.
راستاد بیان كرد: همچنین در راستای توسعه دسترسی بندر شهید رجایی برنامه ‌ای برای آماده شدن این بندر به منظور پهلوگیری بالاترین نسل كشتی‌ها و شناورها اجرا می‌ شود تا رقابت ‌پذیری این بندر با بنادر همسایه آن افزایش یابد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: پروژه دیگر نیز احداث اسكله‌های نفتی در بندر رجایی با سرمایه‌گذاری 160 میلیارد تومانی است و همچنین در نظر داریم سهم جا به جایی ریلی كالا از این بندر افزایش یابد.
وی گفت: در راستای كمك به توسعه گردشگری دریایی نیز تسهیلات خرید شناور گردشگری و تفریحی با سود صفر درصد و با حداقل آورده در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.
استان هرمزگان دارای 32 بندر فعال از جمله بندر شهید رجایی، شهید باهنر، بندر لنگه، جاسك، تیاب، كرگان، كلاهی، آفتاب، كیش، جواد الائمه، هرمز و ابوموسی است.
بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه حدود 100 میلیون تن كالا، به ‌تنهایی بیش از 55 درصد صادرات و واردات و 70 درصد ترانزیت بنادر كشور را برعهده ‌دارد و همچنین بیش از 85 درصد كالاهای كانتینری كشور در این بندر جا به جا می شود.
مجتمع بندری چند منظوره شهید رجایی با 18 دستگاه گنتری كرین (جرثقیل غول پیكر برای تخلیه و بارگیری كانتینری) و 40 پست اسكله، بزرگترین و پیشرفته ترین بندر كانتینری ایران است كه توان پهلوگیری كشتی های بزرگ پاناماكس با ظرفیت بیش از 12 هزار كانتینر را دارد.
این بندر از سال 64 فعالیت خود را در غرب بندرعباس آغاز كرد و هر سال بر توسعه آن افزوده شده به طوری كه درسال های اخیر به منطقه ویژه شهید رجایی و دروازه طلایی ایران معروف شده و ضمن ارتباط بندری با 80 بندر معروف جهان در برنامه دوره ای تخلیه و بارگیری كالاهای كانتیری دنیا قرار دارد.
7198/ 6048
خبرنگار: فاطمه حسینی ** انتشار: جلال اسكندری
۰ نفر