به گزارش ایرنا، شیخ حمود در گفت و گو با تارنمای «العهد» با تاكید بر اینكه «سعد الحریری» نخست وزیر لبنان در عربستان ربوده شده، آن را به منزله «دست اندازی و تعدی عربستان به لبنان» و اقدامی «كاملا مردود» خواند.
حمود افزود: سید حسن نصرالله دبیركل حزب الله در سخنان روز گذشته خود تاكید زیادی بر ثبات لبنان داشت و این سخنان كاملا واقع بینانه و بیانگر واقعیت ها بود.
شیخ «بلال سعید شعبان» روحانی دیگر اهل سنت لبنان نیز در گفت و گو با العهد تصریح كرد: اتفاقات اخیر با وجود خطرناك بودن، لبنانی ها را با یكدیگر متحد كرد.
وی افزود: بعد از بازگشت سعد الحریری به لبنان شاهد صف بندی های سیاسی تازه ای خواهیم بود.
شعبان خواستار بازنگری در حادثه ترور «رفیق الحریری» نخست وزیر فقید لبنان با توجه به رویداد امروز و ربوده شدن و بازداشت سعد الحریری شد.
شیخ «حسام العیلانی» امام جماعت مسجد غفران در شهر صیدا نیز سخنان دبیركل حزب الله را «توصیف واضح و روشن مسائل و نشان دهنده جرات و مسئولیت پذیری و صداقت همیشگی او» دانست و گفت: سید حسن نصرالله به طور موشكافانه مساله را مورد بررسی قرار داد.
روحانی اهل سنت لبنان گفت: همه غیرتمندان در لبنان تحولات اخیر و بحران به وجود آمده در كشور را باید از این منظر مورد توجه قرار دهند چون سخنان سید حسن نصرالله ناشی از اهتمام شدید او به كشور و با هدف بازگرداندن كرامت به مردم لبنان بود.
سیدحسن نصرالله در سخنان روز جمعه خود استعفای سعد الحریری را ناشی از اجبار سعودی ها دانست و گفت: اهانت سعودی ها به نخست وزیر لبنان توهین به همه لبنانی هاست.
وی با تاكید بر ضرورت بازگشت سعد الحریری به لبنان گفت: ما نیز همصدا با جریان المستقبل و فراكسیون المستقبل خواهان بازگشت الحریری به لبنان هستیم. مهم نیست بعدا چه اتفاقی می افتد، ممكن است وقتی الحریری بازگردد از استعفای خود برگردد، ممكن است بر استعفای خود پافشاری كند، حتی ممكن است علیه حزب الله جنگ به راه بیندازد؛ در حال حاضر اینها اهمیتی ندارد، آنچه اكنون مهم است اینكه الحریری به كشور بازگردد.
خاورم*390*2054
انتشاردهنده: محمد خواجوئی
روحانی اهل سنت لبنان:
سخنان سید حسن نصرالله در اوج عقلانیت و مصلحت نگری بود
۲۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۲۱
کد خبر:
82726049
بیروت – ایرنا – شیخ «ماهر حمود» رئیس اتحاد علمای مقاومت و روحانی اهل سنت لبنان، سخنان روز گذشته «سید حسن نصرالله» دبیركل حزب الله را واقع بینانه و در اوج عقلانیت و مصلحت نگری خواند.