به گزارش ایرنا ، بر اساس هماهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش ، هیات تجاری اتاق بازرگانی ، صنایع و معادن تهران به سرپرستی بهمن عشقی دبیر كل اتاق تهران و همراهی 36 تن از نمایندگان شركتهای ایرانی ، روز پنجشنبه در نشست مشترك اتاقهای بازرگانی وین و تهران در شهر وین شركت كرد.
هدف از سفر این هیات به اتریش ، آشنایی و برقراری ارتباطات كاری بیشتر بین شركتهای استان تهران با استانهای وین و اتریش سفلی است.
نشست مشترك اتاقهای وین و تهران ، با سخنرانی آنتون اوفنر قائم مقام اتاق بازرگانی وین ، عبادلله مولایی سفیر جمهوری اسلامی ایران و بهمن عشقی دبیر كل اتاق تهران آغاز شد .
اوفنر قائم مقام اتاق وین طی سخنانی در این نشست ضمن اشاره به افزایش حدود 19 درصدی صادرات اتریش به ایران در نیمه نخست سال 2017 گفت: واردات اتریش نیز در همین مدت افزایش یافته و هدف ما این است كه ایران دوباره به یكی از شریكان اصلی تجاری اتریش تبدیل شود.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای همكاری در زمینه های فناوری هوشمند، شهرهای هوشمند، فناوری اطلاعات، دارو و انرژی، گفت: اتریش می تواند امكان ورود ایران به بازارهای شرق اروپا را فراهم سازد و امیدواریم با نشست امروز به پایه و اساس خوبی برای همكاری های آینده برسیم.
عبادلله مولایی سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز طی سخنانی در این نشست خاطرنشان كرد: روابط بین استانی و بین منطقه ای نقش مهمی در توسعه روابط دو كشور دارد و در همین ارتباط وین تاكنون ارتباطات خوبی با استانهای تهران و اصفهان برقرار كرده و سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش آماده است تا به تحقق این هدف كمك كند.
بهمن عشقی دبیر كل اتاق بازرگانی تهران نیز در سخنانی بر آمادگی اتاق تهران برای انتقال سرمایه، دانش فنی و ظرفیت های مدیریتی در جهت توسعه بیش از پیش و پایداری روابط دو كشور تاكید كرد.
همچنین محمدرضا بختیاری معاون امور بین الملل اتاق بازرگانی تهران در سخنانی ضمن معرفی زمینه های همكاری و سرمایه گذاری، تاكید كرد: ایران می تواند قطب همكاری با منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و همچنین كشورهای مستقل مشترك المنافع CIS باشد.
در ادامه این نشست، پی یر پرونیس از مدیران منطقه ای اتاق بازرگانی فدرال اتریش نیز خاطرنشان كرد كه در سال 2016 صادرات اتریش به ایران حدود 11 درصد و واردات از ایران حدود 524 درصد رشد داشته و همچنین در نیمه نخست سال جاری میلادی صادرات اتریش بیش از 18 درصد و واردات اتریش از ایران نیز حدود 1072 درصد افزایش یافته است.
وی تاكید كرد: رقابت خاصی برای ورود به بازار ایران در بین شركت های اروپایی وجود دارد و شركت هایی از كشورهایی مانند آلمان و اسپانیا رقیبان جدی برای شركت های اتریشی هستند.
در این نشست كه حدود 100 نفر از نمایندگان شركت های وین شركت داشتند، دو طرف مطالبی در خصوص راهكارهای ارتقای روابط تجاری دو جانبه بیان كردند و در پایان نیز نشست های دو جانبه نمایندگان شركتها برای آشنایی و برقراری ارتباطات كاری برگزار می شود.
هیات تجاری اتاق بازرگانی تهران روزهای دوشنبه و سه شنبه این هفته نیز دیدارهایی در كشور اسلواكی و همچنین استان 'اتریش سفلی' داشتند.
اروپام**1078** 1275
خبرنگار: بابك جعفری* انتشار دهنده: مجید جعفری
وین - ایرنا - در نشست مشترك امروز (پنجشنبه) اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تهران و اتاق بازرگانی وین، دو طرف زمینه های همكاری بیشتر و توسعه روابط تجاری را مورد بررسی قرار دادند.