به گزارش روز شنبه ايرنا از خبرگزاري هاي يونهاپ كره جنوبي و شينهوا چين، اين مساله سال هاست باعث اختلافات اساسي، سياسي و فرهنگي بين ژاپن و كره جنوبي شده است و كره مي گويد توكيو در باره رسيدگي به وضعيت اين زنان و پرداخت غرامت و عذرخواهي رسمي كوتاهي كرده است.
پارلمان در لايحه خود آورده است كه از اين پس با نامگذاري اين روز ، مردم به ياد خواهند داشت كه زناني كه به عنوان بردگان جنسي در طول استعمار ژاپن بر كره در جنگ جهاني دوم متحمل رنج هاي زيادي شدند فراموش نخواهند شد.
اين لايحه مي افزايد نمايندگان مجلس كره جنوبي اين روز ويژه را در نظر گرفته اند تا همه بدانند اين زنان قربانيان تجاوزات نظامي و حملات خشونت بار ژاپن در جنگ جهاني دوم هستند.
تاريخ نگاران بر اين باورند نزديك به 200 هزار زن در طول استعمار ژاپن بر منطقه و جنگ جهاني دوم به عنوان زنان آسايشگر و بردگان جنسي، قرباني نظامي گري ژاپن شده اند.
روز 14 اوت 1991 براي نخستين بار 'كيم هاك سون' كره اي به عنوان يكي از اين زنان قرباني شهادت عمومي داد و اين واقعه را به عنوان حركت ضد بشري قلمداد نمود و اكنون فقط نزديك به 30 نفر از اين زنان آسايشگر در كره جنوبي در قيد حيات هستند.
دولت كره جنوبي با تصويب اين لايحه از اين پس موظف خواهد شد تا به اين زنان و قربانيان اين تجاوزات نظامي توجه بيشتري كرده و ديدگاه هاي آن را مورد توجه قرار داده و از حقوق آنها در برابر ژاپن حراست كند.
آساق**231**1904**1663**انتشار دهنده: خسرو حسيني
پكن - ايرنا - پارلمان كره جنوبي با تصويب لايحه اي رسما اعلام كرد از اين پس روز 14 اوت روز گراميداشت زنان آسايشگر است كه در طول تجاوزات جنگي ژاپن به كره متحمل رنج هاي زيادي شدند.