به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این آب های آلوده در ذخایرمختلفی در كشور نگهداری می شود و اكنون این نگرانی وجود دارد كه یك بلای طبیعی دیگر باعث راهیابی آن به اقیانوس آرام شود.
روزنامه ژاپن تایمز درگزارشی آورده است به رغم گذشت 6 سال از زمین لرزه مذكور كه جان هزاران نفر را گرفت ژاپن هنوز نمی داند با این منابع آب آلوده چه باید بكند و برخی می گویند كه این كشور درنظر دارد آن را در اقیانوس آرام رها كند.
این گزارش تصریح می كند آب های آلوده به رادیو اكتیو در ژاپن در 900 منبع و تانكر ذخیر شده است و اگر یك بلایی طبیعی دیگر رخ دهد ممكن است فاجعه تازه زیست محیطی به وجود بیاید.
دولت با كارشناسان درحال گفت و گو است و به آنها گفته است كه بجز منابع آبی خطرناك بقیه مواد را می توان بتدریج در اقیانوس رها كرد اما شكستن تانكرهای ذخیره مواد می تواند شرایط را از كنترل خارج كند.
ماهیگیران ژاپنی نگران آن هستند رها كردن این منابع آب به داخل اقیانوس باعث شود تا ماهی ها از آب آلوده استفاده كنند و آن زمان صنعت ماهیگیری در اطراف فوكوشیما به خطر خواهد افتاد.
گزارش های رسمی حاكی است در جریان زمین لرزه 9 ریشتری سال 2011 در فوكوشیما در ژاپن نزدیك به 18 هزار نفر جانشان را از دست داده اند.
براثر این فاجعه نیروگاه اتمی فوكوشیما خسارت زیادی دید و 6 راكتور آن دچار ذوب شد و مواد آلوده به رادیو اكتیو به داخل اقیانوس راه پیدا كرد.
آساق**231**1904**1590
انتشاردهنده: محمد حسن دوستارگان
پكن - ایرنا - مساله ذخیره یك میلیون تن آب آلوده نیروگاه اتمی فوكوشیما كه 6 سال پیش در جریان سونامی و زمین لرزه آسیب جدی دید، به یك چالش جدی برای ژاپن تبدیل شده است.