دكتر محمدرضا جويا روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: اين آموزشها در قالب برنامه كشوري 'ارزيابي آموزش و آمادگي خانوارها در برابر بلايا' موسوم به DART با هدف حفظ ايمني مردم در برابر حوادث غيرمترقبه از سال پارسال در مناطق زير پوشش دانشگاه علوم پزشكي مشهد ارائه شده است.
وي ادامه داد: طبق هدفگذاري انجام شده تا سال 1397 تمامي يك ميليون و 200 هزار خانوار ساكن مشهد آموزشهاي آمادگي در برابر بلاياي طبيعي مانند زلزله و سيل را فرامي گيرند.
رئيس اداره كاهش خطر بلايا و حوادث دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: در چارچوب اين برنامه 15 پرسش تخصصي در خصوص مخاطرات و بلاياي طبيعي از مادر خانواده پرسيده مي شود و اگر امتياز مناسب دريافت نشد در قالب گروههاي 15 نفره آموزشهاي لازم به آنان داده مي شود.
وي افزود: اين آموزشها ابتدا در بين مراجعان به مراكز بهداشتي و درماني و پس از آن براي تمامي خانوارها با محور مادر خانواده ارائه مي شود.
كلانشهر مشهد سه ميليون و 500 هزار نفر جمعيت دارد.
خبرنگار: مريم انجيدني **انتشار: حسين كريم زاده
3027/1858
مشهد- ايرنا- رئيس اداره كاهش خطر بلايا و حوادث دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: تاكنون 500 هزار خانوار از شهروندان مشهدي معادل 40 درصد جمعيت خانوارهاي اين كلانشهر آموزشهاي آمادگي در برابر بلاياي طبيعي را فراگرفته اند.