محمدحسين رحيمي زاده ، روز چهارشنبه در گفت و گو با نمايندگان رسانه هاي گروهي در يزد، افزود: براي رسيدن به هدف هاي متعالي در پيشگيري از جرم بايد مردم و تمام دستگاه هاي اجرايي همراهي كنند.
وي ادامه داد: اگر فرهنگ سازي در خصوص وظايف مردم در پيشگيري از جرم اقدام شود، قطعا شاهد تحول در برنامه ها و جلوگيري از آسيب ها و ناهنجاري هاي اجتماعي خواهيم بود.
اين مقام قضايي تصريح كرد: جلوگيري از آسيب ها با توجه به پيشگيري موجب كاهش مراجعه مردم به دادگستري و همچنين رفع اطاله دادرسي به علت تراكم پرونده ها خواهد شد.
رحيمي زاده به وظايف معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري اشاره كرد و يادآور شد: انجام فعاليت هاي فرهنگي و به خصوص در مساله اساسي تحكيم خانواده محور فعاليت هاست .
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم اداره كل دادگستري استان تصريح كرد: تاكنون براي رسيدن به هدف هاي فرهنگي و اجتماعي و تحكيم خانواده چهار مركز مشاوره در استان راه اندازي شده است.
رحيمي زاده اظهار كرد: براي ارايه مشاوره پيش از ازدواج ، تفاهم نامه چهار جانبه اي ميان دادگستري، سازمان ثبت، بهزيستي و دفاتر ثبت ازدواج امضا شد كه بر اساس آن زوج هاي جوان ملزم به گذراندن دوره هاي 16 ساعته آموزش مهارت زندگي هستند.
وي به ساماندهي بنگاه هاي املاك و تهيه نقشه كاداستر(حدنگار) به عنوان راه هاي پيشگيري از برخي مسائل در استان اشاره كرد كه پيگيري هاي لازم انجام شده است.
رحيمي زاده با قدرداني از همكاري مردم با اين معاونت بر تداوم فعاليت ها براي انجام وظايف و پيشگيري از جرم در استان تاكيد كرد.
7536/2047* خبرنگار:كاظم سبحان زاده**انتشار: عباسقلي اشكورجيري
يزد - ايرنا - معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم اداره كل دادگستري استان يزد گفت: پيشگيري از وقوع جرم، مهمترين وظيفه و ماموريت هاي قوه قضاييه و دستگاه هاي مرتبط با آن است.