ولي الله جغتايي روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: با وجود اينكه ظرفيت يك چهارم مرغداري هاي سبزوار خالي است اما با اين وجود سالانه 34 هزار تن گوشت مرغ در اين شهرستان توليد مي شود.
وي اظهار كرد: هر واحد مرغداري حدود پنج دوره در سال جوجه ريزي دارد كه در هر دوره هفت هزار تن گوشت توليد مي شود كه يكهزار و 200 تن آن به مصرف شهرستان سبزوار رسيده و بقيه به ديگر مناطق استان خراسان رضوي و نيز استان تهران حمل مي شود.
رئيس شبكه دامپزشكي سبزوار گفت: با فعال شدن سامانه پايش و مراقبت از بيماري هاي طيور، كليه مراحل پرورشي اعم از جوجه ريزي، واكسيناسيون، بروز بيماري و درمان در اين سامانه ثبت مي شود.
جغتايي با اشاره به اينكه هر دوره جوجه ريزي بين 60 تا 70 روز طول مي كشد، افزود: در صورت رعايت ضوابط بهداشتي و فاصله زماني بين 2 دوره، مجوز جوجه ريزي واحدهاي مرغداري براي دوره بعدي صادر مي شود.
وي ادامه داد: در توليد گوشت مرغ هيچ هورموني براي افزايش رشد استفاده نمي شود و علت رشد سريع و بازدهي مناسب مرغ گوشتي در واحدهاي پرورش صنعتي مربوط به اصلاح نژاد، تنظيم جيره و محيط پرورش است.
وي با اشاره به موضوع آنفلوانزاي فوق حاد پرندگان با توجه به آغاز فصل سرد سال و مهاجرت پرندگان گفت: مرغداران توصيه هاي ايمني را جدي بگيرند و از صيد، تماس و نگهداري پرندگان آبزي و مهاجر جلوگيري كنند.
360 واحد مرغداري در سبزوار فعال است كه از اين تعداد 12 واحد مرغداري تخم گذار است.
سبزوار در 230 كيلومتري غرب مشهد مقدس قرار دارد.
خبرنگار: حميد دلاوري هروي ** انتشار دهنده: علي اصغر ايزدي
8145/7495/5132
سبزوار- ايرنا- رئيس شبكه دامپزشكي سبزوار گفت: اين شهرستان با 360 واحد مرغداري گوشتي و توليد سالانه 17 ميليون قطعه مرغ، 20 درصد گوشت مرغ مصرفي استان خراسان رضوي را تامين مي كند.