۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲
کد خبر: 82766935
T T
۰ نفر

35 شهردار در آذربايجان غربي معرفي شدند

۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲
کد خبر: 82766935
35 شهردار در آذربايجان غربي معرفي شدند

مهاباد- ايرنا- مديركل دفتر امور شهري و شوراهاي آذربايجان غربي با بيان اينكه تاكنون حكم 37 شهردار صادر شده است، گفت: از اين تعداد، 35 شهردار معرفي و آغاز بكار كردند.

'سيف الله مطلبي' روز يكشنبه در حاشيه آئين معارفه شهردار جديد سردشت در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: شهرداران 2 شهر مياندوآب و چهاربرج هم به زودي معرفي مي شوند.
وي همچنين گفت: بر اساس وصولي قطعي شهرداري هاي استان در سال 95، شهرداري ها به طور متوسط سه ميليون و 500 هزار ريال براي هر شهروند سالانه هزينه كرده اند.
وي از رونق اقتصادي شهرداري سردشت در سال 95 خبر داد و گفت: عملكرد بودجه قطعي شهرداري 200 ميليارد ريال بوده و متوسط درآمد هزينه سرانه شهروندان در سردشت به چهار ميليون و 300 هزار ريال رسيد.
مديركل دفتر امور شهري و شوراهاي آذربايجان غربي اظهار كرد: متاسفانه شهرداري سردشت به علت كثرت نيروي انساني به نسبت جمعيت شهري، چابك نبوده و بايد به منظور ارتقاي بهره وري، كاهش هزينه هاي غيرضروري، جذب سرمايه گذاران و امتيازات تشويقي تلاش كند.
وي با بيان اينكه شهرداري بايد از حالت سنتي خارج شود، افزود: مردم از شهرداري ها تنها خدمات عمراني و خدماتي را طلب نمي كنند بلكه فعاليت در مسائل فراگير اجتماعي، فرهنگي و ورزشي را انتظار دارند.
وي با اشاره به اينكه شهروندان در قبال پرداختي هايشان حساس بوده و چنانچه با مديريت نامناسب و هدر رفتن هزينه هايشان مواجه شوند، اعتمادشان نسبت به شهرداري سلب مي شود، گفت: شهردار و مجموعه كاركنان آن بايد تلاش كنند تا اعتماد عمومي بين مردم و شهرداري افزايش يابد تا مشاركت مردمي بيشتر شود.
فرماندار سردشت نيز در اين مراسم با بيان اينكه وضعيت شهرداري سردشت در حالت بحراني است، گفت: وضع كنوني مديريت شهري و شهرداري سردشت برآيند شرايط خاص اداري و جغرافيايي در گذر زمان است و اين شرايط به تنهايي متوجه شخص خاصي نيست.
نژاد جهاني تاكيد كرد: براي خروج از اين بحران بايد با نگاه مبتني بر سه شاخص واقع بيني، ارائه راهكار و نسبي نگري به دنبال دستيابي به نتايج كوتاه مدت و ميان مدت و بلند مدت باشيم و با يك نهضت عمومي و همت جمعي تهديدها را به فرصت تبديل كنيم.
وي بيان كرد: شهرداري به عنوان دستگاه كليدي در بين ادارات خدماتي و اجرايي تنها دستگاهي است كه مستقل عمل مي كند و اين استقلال، فرصت ابتكار مديريتي بيشتري را براي آن فراهم مي آورد.
وي همچنين ارتباط مردمي شهرداري در مقايسه با ساير دستگاه هاي اجرايي و آزادي عمل آن در حوزه اقتصادي را به عنوان نقطه قوت و يك فرصت بالقوه برشمرد و گفت: ماهيت شهرداري به نحوي است كه مي تواند در معاملات مانند بخش خصوصي عمل كند و ابتكارهاي متعددي در توسعه سرمايه گذاري كه يك بخش قابل توجه در توسعه پايدار است ارائه دهد .
جهاني، بودجه انبساطي تنطيم شده در سنوات گذشته و تحقق نيافتن آن را يكي از علل بحران كنوني شهرداري برشمرد و اظهار كرد: وضعيت فعلي نشان از روند بسيار نامناسب ساختار بودجه شهرداري در سنوات گذشته است كه سير نزولي را در وصول داشته و حتي موجب عدم تعهد به الزامات مالي و اداري ضروري شده است .
وي افزود: شهرداري سردشت منابع درآمدي پايدار ندارد در حالي كه قابليت هاي متعددي براي ايجاد درآمد پايدار وجود دارد كه بهره گيري از ظرفيت گردشگري منطقه يكي از مهمترين آنهاست.
فرماندار سردشت با تاكيد بر ضرورت چابك سازي سازماني، اظهار كرد: در بعضي از حوزه هاي شهرداري سردشت بيش از سه برابر استاندارد كشوري كارمند جذب شده است.
جهاني در خصوص صدور پروانه ساختماني گفت: در سال 95 تعداد 54 پروانه صادر شده و در مقايسه با آن 529 پرونده تخلف ماده 100 قانون شهرداري وجود دارد و اين بيانگر يك فاجعه در مديريت شهري است كه بايد براي رسيدگي به آن تدبيري عاجل اتخاذ شود.
وي به پرونده هاي حقوقي ناموفق اشاره كرد و بر بازنگري آن تاكيد كرد.
جهاني اذعان كرد: در كميته برنامه ريزي شهرستان از محل اعتبارات تملك دارايي ها، توازن منطقه اي و ساير منابع بالغ بر پنج ميليارد ريال اعتبار براي طرح هاي شهرداري مصوب شده كه اين روند نشان از اولويت دادن به اين بخش و اهتمام براي رفع مشكلات آن است.
به گزارش ايرنا، در اين مراسم با اهداي لوح از زحمات 'عبدالله خضري پور' شهردار سابق و 'كامل رسولي' سرپرست سابق شهرداري قدرداني و 'جلال احمدي' به عنوان شهردار جديد سردشت معرفي شد.
7562/3093/3072
** انتشار: عليرضا فولادي