ابوذر عطاپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين محموله شامل يك تريلر به وزن 17 تن و به ارزش 400 ميليون ريال براي اولين بار در ايران به روش اسپتيك صادر شده است.
وي با بيان اينكه در روش اسپتيك توليد محصول در تمام مراحل به صورت استريل و عاري از هرگونه ميكروب انجام مي شود تصريح كرد: اگر كوچكترين ميكروب همراه محصول باشد، بسته حاوي محصول در مدت 15 روز توليد گاز كرده و فاسد مي شود.
فرماندار كهنوج گفت: مجتمع صنايع غذايي مسعود (كارخانه رب شهرك صنعتي كهنوج) تنها مجموعه مجهز به سيستم اسپتيك در جنوب شرق كشور است كه علاوه بر توليد رب گوجه فرنگي توان توليد انواع پوره هاي سبزي، صيفي، خرما و پياز را دارد.
وي بيان كرد: اين مجتمع امسال در جهت رفاه حال پيازكاران در صورت اشباع بازار، پوره پياز را توليد و در اختيار صادركنندگان قرار خواهد داد.
مركز شهرستان كهنوج در فاصله 330 كيلومتري جنوب كرمان است.
خبرنگار : هادي شفيعي مجاز** انتشار دهنده: نجمه حسني*
7450/7429/ 3029
جيرفت - ايرنا - فرماندار كهنوج از صادرات نخستين محموله پوره محصولات كشاورزي كهنوج به كشور امارات خبر داد و گفت: اين محموله شامل پوره بادمجان و پوره كدو به روش اسپتيك توسط مجتمع صنايع غذايي مسعود كهنوج صادر شد.