مسعود گرگیج روز شنبه در گفت و گو با ایرنا پیش بینی كرد امسال 20 هزار و 672 تن انبه از این زمین ها برداشت شود.
وی بیان داشت: امسال به علت رعایت بهداشت باغ ها، انجام عملیات بهسازی باغی، مبارزه با آفت و بیماری ها و بهره گیری از نهال های پیوندی 13درصد بیشتر از سال گذشته پیش بینی برداشت انبه داریم.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد كشاورزی هرمزگان اظهار كرد: بیشترین باغ های انبه در شهرستان های میناب، رودان، بندرعباس و جاسك است.
گرگیج ادامه داد: برداشت انبه در هرمزگان از آخر اردیبهشت ماه سال آینده آغاز و تا آخر مرداد ادامه دارد و گُل دهی درختان انبه نیز تا نیمه فروردین ماه است.
وی خاطرنشان كرد: سندری، محلی، داشهاری، الفانسو و لانگرا از مهم ترین ارقام كشت شده انبه در هرمزگان است.
این مسئول اظهار كرد: 40 درصد از محصول انبه هرمزگان در صنایع تبدیلی و فرآوری مصرف و بقیه به صورت كال (نارس) در بازارهای داخلی استان واستان های فارس، كرمان، تهران و اصفهان عرضه می شود.
شهرستان میناب رتبه نخست تولید انبه در هرمزگان و این استان در تولید محصول انبه در كشور رتبه اول را دارد.
انبه گیاه گرمسیری و سرشار از ویتامین آ . بی . سی، كربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
تهیه ترشی، پودر انبه، تولید آب انبه، كنسرو، مربا و تازه خوری از مهم ترین مزایای تولید انبه است.
قدمت كاشت درخت انبه در شهرستان میناب به 300 سال می رسد.
7195/ 6048/7408
خبرنگار: رقیه غلامی زاده ** انتشار دهنده: محمد جهانگیریان
بندرعباس - ایرنا - مدیر امور باغبانی سازمان جهاد كشاورزی هرمزگان گفت: درختان انبه در 2 هزار و 862 هكتار از زمین های كشاورزی این استان به گُل نشستند.