به گزارش گروه علمي ايرنا از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، مسعود برومند در آيين معارفه رئيس جديد پژوهشگاه ملي اقيانوس شناسي و علوم جوي با اشاره به اينكه زمان اتكا به بودجه هاي عمومي و دولتي در حال سپري شدن است، افزود: دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراكز پژوهشي بايد از طريق ارتباط با جامعه، سازمان ها و صنايع، درآمد اختصاصي داشته باشند و ضمن خودكفايي خود، نيازهاي بخش هاي مختلف جامعه را رفع كنند.
دبير كل شوراي عالي عتف اظهار داشت: پژوهشگاه ملي اقيانوس شناسي و علوم جوي بايد براساس اساسنامه و ماموريت هاي قانوني، براي خود يك رسالت راهبردي در توسعه كشور تعريف كند و در افزايش رفاه عمومي جامعه موثر باشد.
معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم با اشاره به رشته تخصصي و سوابق مديريتي دكتر بهروز ابطحي به عنوان رئيس جديد پژوهشگاه ملي اقيانوس شناسي و علوم جوي گفت: قطعا وي با بهرهمندي از ظرفيت انساني موجود در اين پژوهشگاه، خواهد توانست آينده روشني را براي ارتقاي پژوهش هاي دريايي در كشور ترسيم كند.
برومند همچنين با قدرداني از خدمات دكتر حاجي زاده، رئيس سابق پژوهشگاه ملي اقيانوس شناسي و علوم جوي، تاكيد كرد: عمل در چارچوب قانون، ارتقاي نظم سازماني و اداري و از همه مهم تر تربيت جانشين و مديران آينده پژوهشگاه ملي اقيانوس شناسي و علوم جوي از نكاتي است كه دكتر ابطحي، رئيس جديد اين پژوهشگاه بايد مدنظر داشته باشد.
در ادامه اين آيين، ابطحي، رئيس پژوهشگاه ملي اقيانوس شناسي و علوم جوي گفت: بايد در اين پژوهشگاه تلاش كنيم با پژوهش ها و مطالعات خود، زمينه هاي بهره مندي كشور از درياها را افزايش دهيم.
وي با اشاره به اهميت درياها در قدرت و اقتدار يك كشور گفت: تمام كشورهاي قدرتمند دنيا به حوزه درياها توجه ويژه دارند و از ظرفيت هاي مختلف دريا براي افزايش قدرت اقتصادي، سياسي و نظامي خود استفاده مي كنند.
ابطحي با قدرداني از مديران پيشين پژوهشگاه ملي اقيانوس شناسي و علوم جوي ادامه داد: بايد شناخت علمي و صحيح جامعه و به ويژه مديران كشور را نسبت به درياها افزايش دهيم تا دريا به عنوان يك مولفه مهم توسعه كشور محسوب شود.
در پايان اين آيين، حكم انتصاب ابطحي به وي اهدا شد.
ابطحي فارغ التحصيل دكتري زيست شناسي دريا، از انستيتو اقيانوس نگاري روسيه (VNIRO) و استاد پايه 24 دانشكده علوم و فناوري زيستي دانشگاه شهيد بهشتي است.
از تجربيات كاري وي در حوزه علوم دريايي ميتوان به فعاليت به عنوان مجري و هماهنگ كننده آزمون هاي تحصيلات تكميلي رشته هاي علوم دريايي و اقيانوسي دانشگاههاي دولتي، حضور در گشت هاي بلندمدت و كوتاه مدت تحقيقات و توليدات دريايي در خليج فارس، خزر جنوبي، خزر شمالي و خليج فنلاند و نيز تدوين، راهاندازي و تدريس درس غواصي در برنامه دروس اصلي مصوب رشته زيست دريا دوره كارشناسي ارشد (اولين تجربه در دانشگاههاي غيرنظامي كشور) اشاره كرد.
علمي 9014**
تنظيم: كيميا عبدالله پور* انتشار: محتشمي پور
معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم:
پژوهشگاه ها و مراكز پژوهشي به توليد ثروت ملي كمك كنند
۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۱
کد خبر:
82809984
تهران- ايرنا- معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري گفت: جامعه انتظار دارد كه دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراكز پژوهشي به توليد ثروت ملي كمك كنند و در رفاه مردم نقش داشته باشند.