به گزارش روز جمعه ايرنا از وزارت بهداشت، دكتر رضا ملك زاده در مورد عملكرد 6 ماهه اين معاونت به مناسبت دهه مبارك فجر در حوزه توسعه مطالعه اپيدميوژيك آيندهنگر جمعيت بالغين ايران (PERSIAN Cohort)، اظهار كرد: افزايش تعداد مراكز كوهورت بالغين از 15 به 17 مركز، جوانان از 2 به 4 مركز، نوزادان از 2 به 3 مركز و طراحي و پيادهسازي نظام نوين اطلاعات پژوهشي پزشكي ايران (نوپا) با 12 سامانه از جمله اقدامات اين معاونت در حوزه تقويت زير ساخت هاي تحقيقات و فناوري است.
معاون تحقيقات و فنآوري وزارت بهداشت از موافقت با راهاندازي 20 برنامه جديد ثبت بيماريها در دانشگاه هاي علوم پزشكي خبر داد و گفت: در همين زمينه، اعتبار لازم براي سه برنامه جديد ثبت بيماريها، به دانشگاهها ابلاغ شده است.
وي با بيان اين كه در حوزه توسعه و حمايت از نيروي انساني، گرنت تحقيقاتي 250ميليون ريالي به 200 پژوهشگر فرهيخته اعطاء شده است، از افزايش محققين علوم پزشكي كشور، از 546 نفر به 612 محقق خبر داد و گفت: علاوه بر جذب 14 دستيار پژوهش در قالب طرح نيروي انساني، 15 دستيار پژوهش سرباز نيز در مراكز تحقيقاتي علوم پزشكي جذب شده اند.
ملك زاده از حمايت از انجام 56 طرح تحقيقاتي فرادانشگاهي و ملي در مؤسسه ملي توسعه تحقيقات علوم پزشكي ايران خبر داد و گفت: براي حمايت از راهاندازي، توسعه و تكميل آزمايشگاههاي جامع تحقيقات در 20 دانشگاه علوم پزشكي كشور اقدام كرده ايم.
وي ايجاد شبكه آزمايشگاههاي جامع تحقيقات و اعطاي حمايتهاي مالي در جهت توسعه و ارتقاي آنها را يكي از ديگر اقدامات معاونت تحقيقات برشمرد و افزود: منابع الكترونيك اطلاعات علمي و ايجاد دسترسي براي دانشگاهها، انجمنها و مؤسسات تابعه تامين شده است.
معاون تحقيقات و فنآوري وزارت بهداشت با اشاره به اهميت ارتقاي كيفي تحقيقات و فناوري گفت: در اين راستا 634 مركز تحقيقاتي با شاخصهاي توليد علم در گروههاي شش گانه، ارزشيابي شده اند و نقشه راه كميتههاي تخصصي فناوري سلامت تدوين شده اند.
اجتمام **2181**دريافت:ناهيد حاجي خاني* انتشار: محتشمي پور
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت اعلام كرد:
حمايت از انجام 56 طرح تحقيقاتي فرا دانشگاهي و ملي
۱۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۴۱
کد خبر:
82816951
تهران-ايرنا- معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: از انجام 56 طرح تحقيقاتي فرا دانشگاهي و ملي در حوزه پزشكي حمايت شده است .