منصور لهونيان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: اين تعداد آسانسور بدليل نداشتن ايمني و عدم انطباق با استاندارد هاي لازم، توسط بازرسان شركتهاي بازرسي تاييد صلاحيت شده سازمان ملي استاندارد ايران پلمب شد.
وي از عدم همكاري برخي از ادارات و اماكن عمومي استان با اداره كل استاندارد در خصوص استانداردسازي آسانسور نصب شده انتقاد كرد و افزوزد: تعدادي از ادارات، قبل از دريافت تاييديه ايمني از آسانسور استفاده ميكنند كه غير قانوني است.
مديركل استاندارد كردستان به شركتهاي بازرسي تاييد صلاحيت شده استاندارد در حوزه آسانسور در استان اشاره و اضافه كرد: در كردستان تعداد پنج شركت بازرسي و نمايندگي تائيد صلاحيت شده سازمان ملي استاندارد ايران فعاليت دارند كه اقدام به بازرسي و كنترل آسانسورهاي نصب شده در ساختمانها مي كنند.
به گفته لهونيان، با هماهنگي هايي كه با شهرداري ها انجام شده صدور پايان كار ساختمان منوط به دريافت تاييديه ايمني آسانسور از اداره كل استاندارد شده است.
وي يادآور شد: در راستاي دستور سازمان ملي استاندارد ايران در خصوص بازرسي ادواري از آسانسور ساختمانهاي دولتي و عمومي، اين كار توسط شركت هاي بازرسي كننده اداره كل استاندارد كردستان صورت مي گيرد.
به گزارش ايرنا، وضع قوانين و مقرارت براي تعيين كيفيت و مشخصات مطلوب يك كالا يا خدمات را استاندارد ميگويند. استانداردها داراي چهار محور مجزا يعني ماهيت محصولات، امور مديريتي، ارزيابي و انطباقها و مسئوليتهاي اجتماعي است.
16 دفتر ارتباط با استاندارد در ارگان ها و دانشگاه هاي مختلف كردستان فعال هستند و 272 واحد توليدي فعال و حدود 603 قلم كالا در كردستان تحت پوشش اداره كل استاندارد هستند.
خبرنگار: وريا كرمي**انتشار: سليماني
7355/9102
سنندج - ايرنا - مديركل استاندارد كردستان از پلمب 13 مورد آسانسور ساختمان هاي اماكن دولتي و عمومي استان در بهمن امسال خبر داد.