۹ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۵۸
کد خبر: 82846451
T T
۰ نفر
مدیریت پسماند مازندران با 9 كارخانه زباله سوز وكارخانه كمپوست

ساری- ایرنا- مدیرموسسه بازیافت مازندران گفت: در راستای مدیریت پسماند در این استان شمالی كشور ساخت 9 كارخانه زباله سوز و كمپوست به محوریت 9 شهرستان آغاز شده است وبهره برداری نیمی از آنها درسال 97 آغاز می شود.

شیداله مهدوی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: كارخانه زباله سوز درشهرستان نوشهر در غرب مازندران در مرحله پایانی كار قرار دارد و حداقل تا خردادماه سال آینده تكمیل وبهره برداری خواهد شد.
وی ادامه داد، كارخانه زباله سوز ساری در مركز مازندران هم به علت مشكلات مالی متوقف بود كه با تامین نقدینگی،موانع موجود برطرف وروند ساخت آن در سال آینده با شتاب بیشتری اجرا خواهد شد.
مدیرموسسه بازیافت مازندران همچنین درخصوص آخرین وضعیت مدیریت پسماند در شهرستان آمل نیز گفت: فراخوان جذب سرمایه گذار داخلی وخارجی برای ساخت كارخانه زباله سوز در شهرستان آمل توسط سازمان مدیریت پسماند این شهرداری منتشر شده و درحال پیگیری هست كه جای امیدواری است این طرح نیز درسال 97 در زمین جدید آن اجرایی شود.
مهدوی اضافه كرد: در شهرستان جویبار نیز، نیروگاه هزارتنی زباله سازمصوب شده واجرای آن نیز برای سال 97 پیش بینی شده است.

* افتتاح وارتقاء كارخانه های كمپوست زباله در5 شهرستان مازندران
مدیرموسسه بازیافت زباله مازندران همچنین با اشاره به اینكه 5 كارخانه پسماند در شهرهای استان درحال اجرا وتعدادی نیز ارتقاء داده خواهد شد، گفت، درشهرستان تنكابن، كارخانه كمپوست این شهرستان كه ازمحل اعتبارات دفترمقام معظم رهبری درحال اجراست و قولی كه پیمانكار آن داده حداقل تا مردادماه سال97 شاهد تكمیل وافتتاح آن خواهیم بود.
مهدوی، با بیان اینكه كارخانه كمپوست درشهرستان نور با تامین زمین مورد نیاز اكنون درمرحله فراخوان وتخصیص اعتبار قرار دارد، گفت: ارتقاء كارخانه كمپوست 250تنی در شهرستان بابل به 300تنی درحال انجام است.
وی با بیان اینكه در قائمشهر نیز ساخت كارخانه كمپوست این شهرستان با جدیت درسال آینده ادامه خواهد داشت، یادآورشد، در شهرستان بهشهر كه فازنخست آن در سال94 افتتاح شده درحال تكمیل نهایی برای سال آینده قرار دارد.
تولید روزانه 3هزارتن زباله درمازندران
مدیرموسسه بازیافت مازندران، تولید زباله در روزهای عادی سال در استان را بیش از3هزار تن اعلام كرد وافزود: البته این میزان زباله در روزهای تعطیل به خصوص تعطیلات نوروز وتابستان به حدود 6هزار تن نیز افزایش یافته ومتاسفانه محیط زیست طبیعی واستان را با بحران جدی مواجه كرده است.
مهدوی، با بیان اینكه به علت دفن سنتی زباله در برخی مناطق كوهستانی وجنگلی مازندران تهدید كننده محیط زیست وسلامت شهروندان شده است، گفت: تعطیلی 27مركز دفن سنتی زباله و كاهش 5درصدی تولید زباله دراین استان جدی ترین برنامه واولویتی است كه از سوی استانداری برای شهرداری های مازندران در سال97 تعیین وتكلیف شده است.
ك/7327/1899
۰ نفر