به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، سردارسرلشكر پاسدارمحمد باقری عصر امروز(دوشنبه) در حاشیه برگزاری دومین جلسه شورای سیاستگذاری قرارگاه مركزی مهارت آموزی كاركنان وظیفه نیروهای مسلح درجمع خبرنگاران اظهاركرد: براساس این تفاهمنامه دستگاههای دولتی تعهد كردند كه زمینه اشتغال را برای جوانان شناسایی و معرفی كنند تا زمینه ورود آنها به اشتغال فراهم شود.
وی افزود: نیروهای مسلح نیز از جهت مكان، زیرساخت وامكاناتی كه آموزش و تربیت سربازان برای فراگیری مهارتهای حرفهای لازم باشد، مهیا میكند.
رئیس ستاد كل نیروهای مسلح ادامه داد: ما برنامه داریم تا در سال ۹۷ تعداد سربازانی كه گواهینامه دورههای مهارتی را دریافت میكنند به ۲۰۰ هزار نفر افزایش پیدا كند.
سرلشكر باقری با بیان این كه امروز روز خوبی برای نیروهای مسلح و دولت در جهت توسعه مهارتآموزی سربازان بود و ما توانستیم با 4 دستگاه دولتی تفاهم نامه همكاری های مشترك امضاء كنیم ادامه داد: عزیزان ما در این تفاهم نامه ها متعهد شدند تا زمینههای اشتغال را شناسایی كرده و زمینه آموزش دادن جوانان سرباز را آماده كنند.
وی تصریح كرد: در اجرای این تفاهم نامه ها همكارهای مشترك نیز قرار شد نیروهای مسلح نیز مراكز، زیرساختها، امكانات و آموزش و مربی و سایر امكانات را برای اجرای این طرح آماده سازند، تا این كار به خوبی پیش رود و سربازان ما با مهارتی كه آموختهاند بتوانند گواهینامه كشوری با ارزش ملی و بینالمللی را دریافت كنند.
رئیس ستاد كل نیروهای مسلح تصریح كرد: البته اجرای این طرح به معنای تامین همه زمینههای ایجاد اشتغال نخواهد بود و میبایست به جوانان كشور كمكهایی در زمینه پشتوانه مالی و ایجاد بازار فروش محصولات انجام شود.
وی با اشاره به اینكه ما در سال 96 توانستیم بیش از100 هزار سرباز و ۲ هزار نفر ازكادر نیروهای مسلح را در این طرح شركت داده و به آنها گواهینامه كسب مهارت و مربیگری اعطا كنیم، اظهار كرد: ما برنامه داریم تا این عدد برای سال آینده به میزان دو برابر افزایش پیدا كرده و در سال 97 حدود 200 هزار سرباز گواهینامه آموزشهای مهارتی را دریافت كنند.
سرلشكر باقری افزود: در این طرح همه مجموعههای نیروهای مسلح در كنار پراختن به امنیت كشور به مراكز آموزش فنی و حرفهای تبدیل میشوند كه سال به سال هم توسعه پیدا میكند.
رئیس ستاد كل نیروهای مسلح با اشاره به اینكه برگزاری این كلاسها در پادگانهایی ممكن است كه امكانات آموزشی را داشته باشند، تصریح كرد: آن دسته از سربازانی كه در نقاط مرزی خدمت میكنند، میتوانند گواهینامه آموزشهای حفاظتی و امنیتی را دریافت كنند تا در امر حفاظت فیزیكی از بانكها و شركتها از آنها استفاده شود و سربازانی هم كه به مهارتهای دیگر اشتغال دارند میتوانند گواهینامه مربوط به همان حرفه را دریافت كنند.
به گزارش ایرنا، درطرح مهارت آموزی سربازان وظیفه در نظر است كاركنان وظیفه درطول خدمت با گذراندن آموزش مهارت آموزی حداقل یك مهارت فنی را فراگرفته تا زمینه اشتغال آنها پس از پایان خدمت هموارتر شود.
همچنین مقرر شده است كه آموزشهای فنی و حرفهای تعدادی از كاركنان وظیفه همچنان استمرار یابد و بسترهای لازم از قبیل هماهنگیها، امضای تفاهمنامهها، برگزاری همایشها، تجهیز كارگاهها و نظایر آن برای تحول و جهش قابل توجه در تعداد كاركنان وظیفه تحت آموزش در سال 1397 فراهم شود.
در اجرا و برگزاری این طرح مهارت آموزی سربازان وظیفه با هماهنگی سازمان فنی و حرفه ای این افراد ضمن ثبت نام در سامانهی سازمان فنی و حرفهای، مورد ارزیابی قرار گرفته و سپس از آنها آزمون گرفته می شود و چنانچه افراد در آزمون پذیرفته شوند به آنها گواهینامه رسمی مهارت سازمان فنی و حرفهای اعطا خواهد شد؛در غیر اینصورت با آموزش مختصر و رفع نواقص، برای آزمون بعدی آماده میشوند.
تمامی كاركنان وظیفه نیروهای مسلح كه دارای مهارت خاصی بوده و یا حتی وظیفهی نگهبانی را بر عهده دارند، می توانند در سامانه سازمان فنی و حرفه ای به آدرس sarbaz.irantvto.ir ثبت نام كنند و یگانهای نیروهای مسلح موظفند این موضوع را به نحو شایسته اطلاع رسانی كرده و امكانات لازم را جهت ثبت نام كاركنان وظیفه فراهم كنند. در ضمن یگانها بایستی اسامی كسانی را كه به هر دلیل قادر به ثبت نام اینترنتی نیستند، در قالب لوح فشرده تحویل ادارات فنی و حرفهای استانها دهند تا اقدام مقتضی صورت پذیرد.
اجتمام*17224*7029
سرلشكرباقری در جمع خبرنگاران:
تفاهمنامه میان ستاد كل نیروهای مسلح و 4 دستگاه دولتی امضا شد
۱۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۸:۳۳
کد خبر:
82852619
تهران- ایرنا- رئیس ستادكل نیروهای مسلح گفت: تفاهم نامه همكاری های مشترك میان ستاد كل نیروهای مسلح و وزارت علوم، ارتباطات، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان امضاء شد.