به گزارش ایرنا، یك اقامتگاه بوم گردی در روستای سهیلی با 2 میلیارد ریال هزینه بخش خصوصی و در فضایی به مساحت 400 متر مربع افتتاح شد.
این اقامتگاه دارای 6 باب اتاق با ظرفیت پذیرش 60 مسافر از جمله این اقامتگاه ها است كه با افتتاح آن 10 فرصت شغلی مستقیم و 22 فرصت شغلی غیر مستقیم ایجاد شد.
همچنین یك اقامتگاه و باغ سنتی دیگر نیز در روستای سهیلی با سرمایه گذاری یك میلیارد ریالی بخش خصوصی و با وسعت یك هزار متر مربع به بهره برداری رسید.
اقامتگاه مذكور 12 اتاق و ظرفیت پذیرش80 گردشگر دارد كه با بهره برداری از آن برای 15 نفر به طور مستقیم و برای 35 نفر نیز به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است.
كاشانه- مهمان روستای طبل نیز در زمینی به مساحت پنج هزار و زیربنای 500 متر مربع، با هزینه ای بالغ بر 12 میلیارد ریال افتتاح شد.
این مجموعه با 6 باب اتاق و 2 سال ظرفیت پذیرش 200 گردششگر را دارد و كه 60 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در آن فعالیت می كنند.
اقامتگاه بوم گردی روستای گوران نیز با یك میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه بخش خصوصی با 7 باب اتاق و 2 كلبه چوبی در زمینی به مساحت 2 هزار و 200 متر مربع و ظرفیت پذیرش 80 گردشگر آغاز به كار كرد و 72 نفر در آن به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به كار شدند.
اقامتگاه روستای هفت رنگو نیز با سه میلیارد و 200 میلیون ریال هزینه بخش خصوصی در زمینی به مساحت هفت هزار متر مربع افتتاح شد.
این اقامتگاه دارای 30 باب اتاق است كه ظرفیت پذیرش 140 گردشگر در روز را دارد و با راه اندازی آن امكان اشتغال 60 نفر به طور مستقیم و 100 نفر به صورت غیرمستقیم در این روستا فراهم شد.
با احتساب كاشانه مهمان های به بهره برداری رسیده، هم اكنون 83 كاشانه-مهمان در سطح جزیره قشم فعالیت می كنند.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هرمز، هنگام و لارك با حدود 150 هزار نفر جمعیت در جنوب استان هرمزگان واقع است.
7500
قشم - ایرنا - پنج اقامتگاه بومگردی با هزینه 19 میلیارد و 700 میلیون ریال عصر شنبه با حضور مرتضی بانك، دبیر شورای عالی مناطق آزاد كشور در روستاهای جزیره قشم به بهره برداری رسید.