دكتر محمد حسن لطفی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه طرح سلامت نوروزی از 15 اسفندماه سال گذشته در استان آغاز و تا 15 فروردین ماه سالجاری ادامه داشت افزود: 14 هزار و 527 مورد بازرسی توسط كارشناسان بهداشت محیط مركز بهداشت استان در همین زمینه انجام شد.
وی خاطر نشان كرد: این بازدید ها شامل مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماكن عمومی، اماكن بین راهی و سامانه آبرسانی بود.
وی با بیان اینكه این بازدیدها منجر به صدور 599 مورد اخطار و تعطیلی 35 مكان غیر بهداشتی شد اضافه كرد: همچنین 194 مركز متخلف هم به مراجع قضایی معرفی شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی، تعداد نمونه برداری از مواد غذایی در همین مدت را یكهزار و 310 مورد اعلام كرد و گفت: همچنین هفت هزار و 925 مورد كلرسنجی نیز صورت گرفت.
دكتر لطفی با بیان اینكه در طرح سلامت نوروزی، 166 بازرس همكاری داشتند یادآور شد: در این طرح مأموران بهداشت محیط با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی بر وضعیت بهداشتی اماكن عمومی و به خصوص اغذیه فروشی ها نظارت و در صورت مشاهده تخلف با متخلفان در محل برخورد كردند.
هدف از برگزاری طرح سلامت نوروزی، كاهش و كنترل بیماریهای مرتبط با آب و مواد غذایی اعلام شده است.
2088/ 6197
یزد- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی یزد گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی 31 تن انواع مواد غذایی غیر بهداشتی در استان معدوم شد.