به گزارش روز یكشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، سید ابوالقاسم موسوی سرپرست دفتر آموزش محیط زیست گفت: در این برنامه آموزشی، كارشناسان و صاحب نظران تجربیات موفق خود را در سازگاری با تغییر اقلیم و خشكسالی و آموزش جامعه روستایی برای مهاجرت معكوس و كاهش مهاجرت به شهرها تشریح می كنند.
وی افزود: قرار گرفتن ایران در كمربند نیمه خشك جغرافیایی و نوار بیابانی و همچنین میانگین بارش های كم كشور، مردم ما را ناگزیر ساخته است كه با این شرایط سازگاری پیدا كنند و در صورت استفاده بهینه و مدیریت منابع آب قادر خواهیم بود از بحران های ناشی از كم آبی با كمترین مخاطره عبور كنیم.
وی ادامه داد: سخنرانان این برنامه زنگ آموزش، می كوشند ضمن بیان مفاهیم تغییر و نوسانات اقلیمی، اثرات آنها بر محیط زیست و مسایل اجتماعی ناشی از آن مانند مهاجرت را نیز تبیین كنند.
هفتمین زنگ آموزشی سازمان محیط زیست نیز 'ضرورت سازگاری با تغییر اقلیم و خشكسالی' بود كه با توجه به اهمیت موضوع تكرار شده است.
اثرات تغییرات اقلیمی بر جوامع انسانی و تمدن ها، خشك شدن تالابها، ژینایی (پویایی) رودخانه ها و درس های محیط زیستی زلزله ها برخی از موضوعات زنگ آموزشی سازمان محیط زیست بوده كه تاكنون برگزار شده است.
علمی 9014**2017
تهران- ایرنا- برنامه نهمین زنگ آموزش سازمان حفاظت محیط زیست به موضوع ضرورت سازگاری با تغییر اقلیم و خشكسالی اختصاص یافته است كه 27 فروردین ماه در سالن همایش های بین المللی این سازمان اجرا می شود.