۲ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۵۶
کد خبر: 82893706
T T
۰ نفر
پرداخت تسهيلات رونق توليد در بخش نوسازي تقويت مي شود

قم – ايرنا – رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، گفت: در سال جاري با افزايش آمادگي مسئولان دستگاه هاي اجرايي و بانك هاي استان، روند پرداخت تسهيلات رونق توليد در همه بخش ها به ويژه در حوزه بازسازي و نوسازي تجهيزات و ماشين آلات واحدهاي صنعتي، سرعت بيشتري خواهد يافت.

محمود سيجاني روز يكشنبه در حاشيه جلسه كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان در تالار امام رضا(ع) فرمانداري قم در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: آسان كردن روند پرداخت تسهيلات رونق توليد در نهايت باعث افزايش رقابت پذيري كالاهاي توليد شده در واحدهاي صنعتي استان و حمايت از كالاي ايراني مي شود.
وي بيان كرد: با افزايش پرداخت تسهيلات رونق توليد در بخش بازسازي و نوسازي تجهيزات واحدهاي صنعتي، ماشين آلات به كار گرفته شده در كارخانه ها به روز مي شود و در نتيجه كيفيت كالاي داخلي به ميزان قابل توجهي افزايش پيدا مي كند، بنابراين پرداخت اين نوع از تسهيلات كه موجب كاهش هزينه هاي توليد مي شود، در اولويت پرداخت هاي سال جاري قرار خواهد گرفت.
وي ادامه داد: كمبود نقدينگي به دليل نداشتن بازار مناسب، پرداخت نشدن مطالبات و بالابودن نرخ تسهيلات از جمله عواملي است كه براي واحدهاي صنعتي استان قم، مشكل هايي را به وجود آورده است.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، گفت: برنامه دولت حمايت از واحدهاي صنعتي با تزريق نقدينگي در قالب تسهيلات مورد نياز آن ها و همچنين مديريت بازارهاي مالي از جمله نرخ ارز است، تا هم واحدهاي صادرات محور و هم واحدهايي كه براي توليد خود به وارد كردن مواد اوليه از خارج نياز دارند، با كمترين مشكل مواجه شوند.
وي افزود: سال گذشته حدود 210 ميليارد تومان، كالاي توليد شده در استان توسط گمركات قم به خارج از كشور صادر شد، كه اين رقم با درنظر گرفتن ساير كالاهاي صادراتي استان كه از گمركات ساير نقاط كشور وارد بازارهاي بين المللي شده است به مبلغ 300 ميليارد تومان مي رسد.
وي ادامه داد: بر اساس پيش بيني ها امسال با برطرف شدن موانع، روند صادرات كالاهاي توليد شده در استان قم به ساير نقاط جهان رشد 10 درصدي را تجربه خواهد كرد.
سيجاني گفت: در سال جاري براي نمايش توانمندي هاي صنعتي استان قم 20 نمايشگاه در داخل و خارج از كشور برگزار خواهد شد و صادركنندگان براي عرضه محصولات خود مي توانند از بسته هاي حمايتي درنظر گرفته شده استفاده كنند.
2 هزار و 394 واحد صنعتي كوچك، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد كه 94 درصد به بخش صنايع كوچك اختصاص يافته است؛ از اين تعداد 2 هزار و 256 واحد مربوط به صنايع كوچك، 75 واحد مربوط به صنايع متوسط و 63 واحد مربوط به صنايع بزرگ است.
قم داراي 7 شهرك صنعتي شكوهيه، الغدير، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه(ع) -قنوات- و فناوري اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و 4 ناحيه صنعتي خورآباد، سيرو، دستجرد و طغرود است.
7405/ 6133/