به گزارش ايرنا، مسئول رايزني فرهنگي ايران در سوريه در اين آيين، گفت: كميته هاي علمي از 6 ماه قبل براي بررسي مقالات عربي در دانشگاه دمشق و زبان فارسي در دانشگاه فرودسي مشهد تشكيل شد.
ابوالفضل صالحي نيا اظهار داشت: 25 مقاله علمي به زبان عربي به دبيرخانه اين همايش در دمشق ارسال شد كه از اين تعداد 12 مقاله توسط هيات داوران پذيرفته شد.
وي ادامه داد: همچنين بيش از 80 مقاله به زبان فارسي به دبيرخانه اين همايش در دانشگاه فرودسي مشهد ارسال شد كه 25 مقاله مورد تاييد هيات داوران قرار گرفت.
مسئول رايزني فرهنگي ايران در سوريه تصريح كرد: اين مقالات علمي طي دو روز در دانشگاه دمشق ارايه مي شود.
صالحي نيا گفت كه اين همايش بين المللي به دليل اهميت زبان فارسي در سوريه و داشتن گروه زبان و ادبيات فارسي در مقطع كارشناسي ارشد در سه دانشگاه اين كشور مورد توجه قرار گرفته است.
وي تصريح كرد: بحران هفت سال جنگ در سوريه سبب شده بود تا دانشگاه هاي اين كشور به ويژه در رشته زبان فارسي با مشكل مواجه شوند كه چهارمين همايش بين المللي ادبيات تطبيقي فارسي و عربي به دليل اهميت آن در دمشق برگزار شد.
وي افزود: دو همايش بين المللي ادبيات تطبيقي فارسي و عربي در سالهاي قبل در دانشگاه فرودسي مشهد و يك همايش نيز در كشور لبنان برگزار شده بود.
'ادبيات تطبيقي' رويكردي است در شناخت بهتر ارتباط ميان ادبيات كشورهاي مختلف با ساير دانش ها. در اين ميان ارتباط ادبيات فارسي و عربي داراي پيشينه اي طولاني و گستره اي ژرف و وسيع دارد كه لازم است با انجام پژوهشهاي نو پيوسته به كشف اين ارتباط ها پرداخت.
خاورم**8005**3404
دمشق- ايرنا- چهارمين همايش بين المللي ادبيات تطبيقي فارسي و عربي دوشنبه شب در آييني با حضور اساتيد دانشگاه هاي سوريه، ايران، لبنان و عراق در دانشگاه دمشق به مدت 2 روز آغاز شد.