۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۸:۵۲
کد خبر: 82905916
T T
۰ نفر
آلمان وعده حمايت از رژيم صهيونيستي را در شوراي امنيت داد

وين - ايرنا - در پي ناكامي تلاش هاي رژيم صهيونيستي براي اعمال فشار بر آلمان و كسب عضويت غيردائمي شوراي امنيت، آلمان روز شنبه اعلام كرد درصورت عضويت در شوراي امنيت از منافع و امنيت اين رژيم حمايت خواهد كرد.

به گزارش ايرنا ، وزارت امور خارجه آلمان روز شنبه اعلام كرد: تصميم اسرائيل براي انصراف از نامزدي عضويت در شوراي امنيت سازمان ملل ، انگيزه بيشتري براي ما به منظور حمايت از منافع و ايمني دوستان اسرائيلي ما است.
وعده آلمان به حمايت از رژيم صهيونيستي در شوراي امنيت در حالي است كه اين حرف بيشتر به يك تعارف سياسي شبيه است زيرا رژيم صهيونيستي هم اكنون از حمايت كامل آمريكا به عنوان عضو دائم و داراي حق وتو شوراي امنيت برخوردار است و آمريكا تا كنون بارها قطعنامه هاي شوراي امنيت در محكوميت جنايات اين رژيم عليه مردم فلسطين را وتو كرده است.
اعضاي سازمان ملل روز هشتم ژوئن (18 خرداد) براي انتخاب پنج عضو از مجموع 10 عضو غير دائم شوراي امنيت براي سالهاي 2019 و 2020 راي گيري مي كنند. دو كرسي از اين پنج كرسي به 'گروه كشورهاي اروپاي غربي و سايرين' (WEOG) تعليق دارد. در اين گروه تقريبا تمام كشورهاي اروپاي غربي بعلاوه استراليا ، كانادا و نيوزلند عضويت دارند و رژيم صهيونيستي نيز در سال 2000 به عضويت اين گروه در آمد. پيش از اين رژيم صهيونيستي نيز نامزدي خود را براي عضويت در سال 2018 از طرف اين گروه در شوراي امنيت در كنار كشورهاي آلمان و بلژيك اعلام كرده بود.
اين در حالي بود كه حتي به اذعان رسانه هاي خود رژيم صهونيستي ، اين رژيم به علت مخالفت گسترده كشورهاي جهان با سياست هاي نژادپرستانه و سركوب فلسطينيان موفق نخواهد شد راي موافق دو سوم اعضاي مجمع عمومي را به دست آورد. در اين ميان برخي محافل و لابي هاي رژيم صهيونيستي فشارهايي را براي انصراف آلمان از نامزدي اعلام كرده بودند تا رژيم صهيونيستي بتواند بدون راي گيري و بطور دوپينگي وارد شوراي امنيت شود. اما با شكست اين تلاشها رژيم صهيونيستي روز جمعه اعلام كرد كه از نامزدي عضويت در شوراي امنيت انصراف مي دهد.
با اين حال آلمان و بلژيك كه دو نامزد از منطقه اروپاي غربي هستند و دو كرسي هم به اين منطقه اختصاص دارد اما با اين حال براي قطعي شدن عضويت اين كشورها بايد راي موافق دو سوم اعضاي مجمع عمومي سازمان ملل را به دست آورند. 'كريستوف هوسگن' نماينده آلمان در سازمان ملل به خبرگزاري 'د پ آ' آلمان گفت عضويت آلمان در شوراي امنيت تضمين شده نيست اما به هر حال پس از انصراف اسرائيل ، كار آسان تر شده است .
پايگاه دويچه وله آلمان به نقل از ديپلمات ها گزارش داد كه در هفته هاي اخير روشن شده بود كه اسرائيل در راي گيري به دو رقيب خواهد باخت و حتي در صورت انصراف آلمان نيز ، اسرائيل بدون رقيب نيز نمي توانست راي موافق دو سوم اعضاي سازمان ملل را كسب كند.
'ريچارد گرنل' سفير جديد آمريكا در آلمان ماه گذشته با انتشار يك توئيت مدعي شد كه حدود 20 سال پيش توافقي با اسرائيل به دست آمده كه در سال 2018 بدون رقابت از منطقه 'گروه كشورهاي اروپاي غربي و سايرين' وارد شوراي امنيت شود كه اين مساله دستمايه فشار لابي هاي صهيونيستي به كشور آلمان براي انصراف به نفع رژيم صهيونيستي شد.
اروپام**1078**3404