به گزارش ايرنا، محمد علي اكبري روز سه شنبه در اختتاميه هشتمين جشنواره و نمايشگاه درون دانشگاهي حركت در دانشگاه ايلام، اظهار كرد: اساس تحول در برنامه هاي دانشگاه، اعتماد به دانشجويان است و در اين راستا فرصت براي نقش آفريني تمامي دانشجويان علاقمند با هر سليقه و گرايشي فراهم است.
وي تاكيد كرد: دانشجويان نيز در مقابل اين اعتماد، خود را اثبات كرده و مورد قبول واقع شده اند بنابراين امكانات و فرصت دانشگاه در اختيار هر مجموعه اي كه قرار مي گيرد بايد در راستاي حفظ هويت و نام دانشگاه بكار گرفته شود.
رئيس دانشگاه ايلام گفت: دانشگاه توجه خود را به هر برنامه اي كه مورد قبول و رضايت عمومي دانشجويان قرار گيرد، معطوف خواهد كرد و هيچ شخص و گروهي حق ندارد در راستاي ضعيف كردن برنامه هاي گروه هاي ديگر تلاش و تمامي برنامه ها بايد به رسميت شناخته شوند.
علي اكبري يادآور شد: در پيش گرفتن اين رويه شعار نبوده و اتفاقي نيست و يكي از زمينه هاي تمام عيار بودن دانشگاه است و به جديت دنبال مي شود.
وي اظهار كرد: در هشتمين دوره جشنواره حركت در دانشگاه ايلام براي نخستين بار انجمن هاي علمي گروه هاي علوم انساني، جامعه شناسي، زبان انگليسي و رياضي نيز فعاليت داشتند تا همه بدانند بر خلاف نظر عامه مردم، تمامي رشته ها در جامعه كاربرد دارند و محدود به چند رشته فني و مهندسي نيست.
رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينكه امسال براي نخستين بار غرفه مربوط به بخش بين الملل دانشگاه نيز با حضور دانشجويان در جشنواره حركت حضور داشت، تاكيد كرد: 2 گروه زبان انگليسي و عربي بايد خود را براي ايفاي نقش بيشتر در بين المللي شدن دانشگاه آماده كنند.
علي اكبري افزود: پذيرش دانشجوي خارجي از سياست هاي دولت جمهوري اسلامي است و بر اين اساس دانشگاه ايلام نيز ديپلماسي علمي و فرهنگي دولت را دنبال مي كند.
وي با تاكيد بر اينكه هويت، پرچم و زبان دانشجويان خارجي مورد احترام است، يادآور شد: نگاه ملي در خصوص بحث پذيرش دانشجوي خارجي در اين دانشگاه دنبال مي شود و ديگر نگاه هاي گروهي و بخشي موجود بايد خود را با نگاه ملي وفق دهند.
مديركل فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام نيز گفت: در هشتمين دوره جشنواره و نمايشگاه درون دانشگاهي حركت ويژه انجمن هاي علمي دانشجويي، 38 انجمن علمي دستاوردهاي خود در 2 بخش نمايشگاهي و كتبي در زمينه هاي علمي، آموزشي، پژوهشي و فناوري را به مدت سه روز نمايش گذاشته اند.
حميدرضا امامي پور اظهار كرد: جشنواره حركت هر سال در 2 سطح دانشگاهي و ملي برگزار مي شود و داراي 2 بخش است كه در بخش اول فعاليت انجمن هاي علمي در زمينه هاي آموزشي و ترويجي، تاليف كتاب، اختراع و كارآفريني مورد داوري قرار گرفته و برگزيدگان به جشنواره ملي راه مي يابند.
مديركل فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام تاكيد كرد: بخش اول اين جشنواره با داوري فعاليت انجمن هاي علمي دانشجويي در محورهاي 10 گانه برگزار مي شود و برگزيدگان به مرحله ملي جشنواره راه مي يابند.
امامي پور اظهار كرد: بخش دوم جشنواره نيز شامل برگزاري نمايشگاه است و انجمن هاي علمي دستاوردهاي يكساله خود را در معرض ديد بازديد كنندگان قرار مي دهند.
وي تاكيد كرد: غرفه هاي برتر توسط كميته حمايت از انجمن هاي علمي بر اساس شاخص هايي از جمله شيوه غرفه داري، تبليغات و ارائه مطالب به بازديد كنندگان انتخاب مي شوند.
وي افزايش مشاركت دانشجويان در فعاليت هاي علمي، شناسايي انجمن ها و گروه هاي داراي دستاوردهاي ممتاز، انعكاس و انتقال تجربه هاي موفق، آشنايي و ارتباط دانشجويان با جامعه و نهادهاي خارج از دانشگاه و تشويق دانشجويان به انجام فعاليت هاي مورد نياز جامعه را از اهداف برگزاري اين جشنواره عنوان كرد.
**برگزيدگان هشتمين دوره جشنواره ملي حركت در دانشگاه ايلام معرفي شدند
در آئين اختتاميه هشتمين دوره جشنواره و نمايشگاه درون دانشگاهي حركت به شرح زير معرفي شدند:
انجمن هاي علمي دانشجويي بهداشت مواد غذايي، فناوري اطلاعات، علوم آزمايشگاهي، صنايع غذايي و تربيت بدني به ترتيب عنوان هاي اول تا پنجم جشنواره را كسب كردند.
همچنين انجمن هاي علمي دانشجويي علوم باغباني، مهندسي آب، معماري، ژنتيك گياهي و جنگلداري نيز از سوي هيات داوران شايسته تقدير شناخته شدند.
انجمن دانشجويي تربيت بدني نيز عنوان برتر از نگاه مخاطبان را كسب كرد.
احسان شاكري، پژمان لطفي، علي باپيري و محمد يونسي نيز از برگزيدگان جشنواره ملي و بين المللي حركت در سال گذشته تجليل شدند.
به گزارش ايرنا، جشنواره ملي حركت رويدادي براي رقابت، عرضه و نمايش دستاوردهاي برتر علمي – دانشجويي است. اين جشنواره، سالانه با همكاري دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي كشور، پژوهشگاهها و ساير مراكز علمي و با حمايت و مشاركت دستگاهها و سازمانهاي دولتي و غيردولتي توسط اداره كل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برنامهريزي و برگزار ميشود. در اين جشنواره آثار و دستاوردهاي علمي دانشجويان كه مستقل از برنامه آموزشي دانشگاه انجام شده و به ثمر رسيده است، پذيرش ميشوند و آثار برگزيده از ميان آنها انتخاب و در آئين پاياني جشنواره معرفي خواهند شد.
اهداف برگزاري اين جشنواره افزايش مشاركت دانشجويان در فعاليتهاي علمي و حمايت و تشويق آنها ، شناسايي انجمنها، گروهها و دانشجويان داراي دستاوردهاي علمي ممتاز و تقدير از آنها ، انعكاس و انتقال تجربه فعاليتهاي علمي موفق و الگو ميان دانشجويان ، تشويق دانشجويان به فعاليت متناسب با اولويتها و نيازهاي كشور است.
6032/6119
ايلام - ايرنا - رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينكه دانشجويان بايد براي فعاليت در جامعه و بدست آوردن مهارت كسب و كار آماده شوند، گفت: برگزاري جشنواره درون دانشگاهي حركت تمرين مديريت، اجرا، خلاقيت و كارآفريني است.