۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۸:۵۸
کد خبر: 82910931
T T
۰ نفر
كتاب های شهید مطهری شیوه مبارزه شهید تنیده با ضدانقلاب بود

بندرعباس - ایرنا - شهید ابراهیم تنیده پس از پیروزی انقلاب و با شدت گرفتن فعالیت های ضدانقلابی با مطالعه كتاب های استاد مطهری خود را آماده پاسخگویی به شبهه های اعضای این گروه ها كرد.

به گزارش ایرنا، شهید ابراهیم تنیده اول اردیبهشت ماه 1346 در روستای سرخنگی از روستاهای بخش شمیل در 65 كیلومتری شرق بندرعباس به دنیا آمد.
وی تا پایان دوره ابتدایی در روستا و پس از آن به دلیل نبود مدرسه راهنمایی در روستای سرخنگی برای ادامه تحصیل به بندرعباس آمد و تا زمان شهادت نزد برادر بزرگش موسی زندگی كرد.
شهید تنیده دوران راهنمایی را در مدرسه بیهقی می گذراند كه با مسجد امیرالمومنین علیه السلام محله ششصد دستگاه بندرعباس آَشنا شد و از آن پس در نماز جماعت و مراسم های مسجد شركت فعال داشت و اوقات فراغتش را با حضور در كتابخانه مسجد و شركت در كلاس های تابستانی سپری می كرد و در كنار این فعالیت ها به ورزش فوتبال نیز می پرداخت.
او در انجمن اسلامی مدرسه عضو بود و در تهیه روزنامه دیواری و مقالات با دوستانش همكاری می كرد، به كتاب و كتابخوانی علاقه زیادی داشت و آثار دكتر «علی شریعتی»، «استاد شهید مرتضی مطهری» و «آیت الله دستغیب» را زیاد مطالعه می كرد.
نماز جمعه اش را ترك نمی كرد، در كار خیر پیشقدم بود و در گروه های امربه معروف و نهی از منكر كه با بدحجابی و مفاسد اجتماعی مبارزه می كردند، شركت داشت.
او روزهایی را در طول سال روزه می گرفت و پیش از ماه رمضان به استقبال ماه مبارك می رفت و شیفته شركت در دعاهای كمیل و توسل بود.
شهید تنیده در زمان انقلاب همراه برادر بزرگش در تظاهرات ضد رژیم شاه شركت می كرد و یك بار به همراه برادرش انبار مشروب فروشی را در بندرعباس شناسایی و به آتش كشیدند.
پس از پیروزی انقلاب با شدت گرفتن فعالیت های ضدانقلابی گروه های منحرفی مانند؛ « چریك های فدایی «خلق»، «پیكار»، «مجاهدین خلق» و «حزب توده» با مطالعه كتاب های استاد مطهری خود را آماده پاسخگویی به شبه های این افراد كرد و به خاطر علاقه به انقلاب در حزب جمهوری اسلامی فعالیت می كرد.
شهید ابراهیم دوره متوسطه را در رشته تجربی در دبیرستان «ابن سینا» می گذارند كه با دوستان محله الشهدا آشنا شد و فعالیت های فرهنگی خود را در مسجد صاحب الزمان(عج) این محله ادامه داد.
با شروع جنگ تحمیلی و پس از گذراندن دوره آموزش مقدماتی 23 خرداد 1361 راهی منطقه های جنگی شد و تا سال 1365 چندبار در جبهه های جنگ حضور یافت.
وی در سال 1363 پس از اخذ دیپلم در كنكور سراسری شركت كرد و در مركز تربیت معلم « شهید باهنر» بندرعباس پذیرفته شد.
شهید تنیده حقوق دوره تربیت معلم خود را به مادرش می داد تا صرف اداره زندگی خود كند و تابستان ها به جبهه می رفت.
شهید تنیده دوره های تكمیلی « تخریب و انفجار» و « غواصی» را در جبهه گذراند و در منطقه های عملیاتی «فاو»، «شلمچه»، « خرمشهر» و « كوشك» حضور داشت.
سرانجام پنجم دی ماه 1365 در عملیات كربلای 4 از ناحیه صورت، سینه و پا، مورد اصابت تركش قرار گرفت و به شهادت رسید.
شهید تنیده در ابتدای وصیت نامه اش ضمن مناجات با خدا و سپاس گذاری از عطای نعمت معرفت و ولایت در بخشی از وصیت نامه خود عنوان می كند: خدایا فراموش نكرده ام آن لحظاتی را كه در گمراهی محض بودم، به یاد دارم نافرمانی هایم را... خدایا فراز و نشیب های زندگی را به یاد دارم، به یاد دارم آن لحظات را و بعد، نوای روح بخش تو بود كه مرا به سوی تو خواند.
شهید تنیده در پایان وصیت نامه خود به این جمله كه؛ «دل به رحمت تو بسته ام، خودت گفته ای كه پشیمانان را خواهی بخشید، شنیده ام كه می گویند»؛ اشاره و اظهار می كند: «روز قیامت مجرمی را پرسند چرا پشت سرت را نگاه می كنی؟ و او می گوید: شنیده ام كه خدا ارحم الراحمین است. به من گفته اند كه خداوند توبه كنندگان را می آمرزد و این از لطف توست كه او را برمی گردانند و می گویند تو كه این همه امید داری بیا كه آمرزیده شدی».
9887 /6048