به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه دیلی میل، این مطالعه كه توسط محققان دانشگاه موناش استرالیا انجام شد، نشان می دهد كه مصرف بیشتر مواد مغذی كه در جو، برنج قهوه ای و تمشك یافت می شود باعث تقویت واكنش ایمنی ضدویروسی بدن می شود.
از دیگر مزایای مصرف یك رژیم غذایی پر فیبر كاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت است اما اكنون محققان امیدوارند كه این رژیم غذایی بتواند به مبارزه با آنفلوانزا نیز كمك كند.
آنفلوانزا یكی از شایع ترین عفونت های ویروسی در جهان است بطوری كه هر سال بیش از 20 درصد جمعیت جهان را تحت تاثیر قرار می دهد.
به گفته محققان دانشگاه موناش، مصرف سطوح بالای فیبر غذایی اثرات آسم و آلرژی ها را بر ریه ها كاهش می دهد و بدن را در برابر ویروس ها مقاوم تر می سازد.
محققان در این مطالعه با آزمایش موش ها متوجه شدند، زمانی كه موش ها فیبر بیشتری مصرف می كنند از ابتلا به آنفلوانزا محافظت می شوند.
محققان می دانستند كه فیبرهای غذایی برای افراد مبتلا به بیماری های التهابی ریه مانند آسم و آلرژی مفید است اما نگران بودند كه مصرف آنها باعث از فعالیت انداختن سایر واكنش های ایمنی شود.
اكنون آنها متوجه شدند درحالی كه فیبرهای غذایی باعث كاهش التهاب در ریه ها می شود، گلبول های سفید خون را نیز فعال می كند كه باعث تقویت سیستم ایمنی ضد ویروسی موش ها شده و از آنها در برابر ابتلا به آنفلوانزا محافظت می كند.این مطالعه در مجله Immunity منتشر شده است.
علمی**2038**
تهران-ایرنا- نتایج یك مطالعه نشان می دهد كه رژیم غذایی پرفیبر با تقویت سیستم ایمنی بدن از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا پیشگیری می كند.