به گزارش ايرنا محمدمهدي شهرياري روز پنجشنبه در جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه آذربايجان غربي، افزود: بودجه عمراني با تخصيص استاني در سال جاري حدود 17 هزار ميليارد ريال است كه در مراحل مختلف توزيع مي شود.
وي اضافه كرد: مديران در كنار توجه به سهم بخش هاي مختص خود در بودجه توزيعي استاني به دريافت سهم بيشتر از بودجه ملي نيز توجه ويژه اي داشته باشند.
وي بيان كرد: يكي از بخش هاي مهم مورد توجه دولت در بودجه سال جاري، موضوع آموزش و پرورش و بهبود زيرساخت هاي آموزشي در آذربايجان غربي است كه در اين خصوص اقدامات ويژه اي نيز از سوي مديريت استان انجام مي شود.
استاندار آذربايجان غربي وجود 300 مدرسه كانكسي و تراكم بالاي كلاسي در استان را مورد انتقاد قرار داد و گفت: بايد طوري برنامه ريزي كرد كه بودجه قابل توجهي به بخش عمران آموزشي اختصاص يابد تا روز به روز خدمات بهتري به دانش آموزان ارائه شود.
شهرياري همچنين عمران روستايي را از جمله موارد نيازمند توجه در آذربايجان غربي دانست و ادامه داد: علاوه بر بودجه خوبي كه از محل اعتبارات استاني به اين بخش ارائه مي شود، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي مي توانند از محل اعتبارات ملي نيز در اين حوزه بودجه هاي خوبي را جذب كنند.
وي، بهبود وضعيت راه هاي آذربايجان غربي را از جمله موارد مد نظر دولت تدبير و اميد عنوان كرد و افزود: با توجه به قول مساعد معاون وزير راه و شهرسازي براي اختصاص اعتبار معادل استان براي بهبود اين زيرساخت مهم، اميدواريم بودجه هاي قابل توجهي به اين بخش اختصاص يابد.
وي تاكيد كرد: بايد در راستاي جلوگيري از مهاجرت روستاييان به شهرها، توجه ويژه اي به مناطق روستايي داشته باشيم كه اين امر از اولويت هاي امسال آذربايجان غربي به شمار مي رود.
استاندار آذربايجان غربي در خصوص ايجاد مناطق ويژه اقتصادي در استان نيز گفت: يكي از شروط ايجاد مناطق ويژه اقتصادي داشتن سرمايه گذار است كه در چهار شهرستان بوكان، مهاباد، چايپاره و مياندوآب سرمايه گذاران مشخص و معرفي شده اند.
شهرياري اظهار اميدواري كرد كه با تصويب اين طرح در دولت و مجلس، شاهد هموار شدن مسير جذب سرمايه گذاري و رونق اقتصادي در شهرستان ها و استان باشيم.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان غربي نيز در اين جلسه با اشاره به توزيع حدود هفت هزار و 77 ميليارد ريال در بخش اول اعتبارات استاني، گفت: از اين اعتبار يكهزار و 561 ميليارد ريال به فصل حمل و نقل، يكهزار و 400 ميليارد ريال به فصل آموزش و پرورش عمومي، 961 ميليارد ريال به فصل توسعه و خدمات شهري، روستايي و عشايري اختصاص مي يابد.
ناصر حضرتي پر افزود: اين اعتبار در 31 فصل توزيع شده و در اختيار دستگاه هاي مربوطه براي اجرا در سال جاري قرار مي گيرد.
وي در خصوص توزيع شهرستاني اعتبارات امسال در مرحله نخست توزيعي نيز گفت: بيش از 9 هزار و 427 ميليارد ريال بودجه در اين بخش براي شهرستان هاي مختلف در نظر گرفته شده كه اروميه با 2 هزار و 317 ميليارد ريال، خوي با 867 ميليارد ريال و مياندوآب با 689 ميليارد ريال بيشترين بودجه اختصاص يافته را داشته اند.
وي اضافه كرد: البته ميزان تخصيص اين اعتبار در شهرستان اروميه حدود پنج درصد، خوي نزديك به يك درصد و در مياندوآب حدود نيم درصد كمتر از سهم جمعيتي اين سه شهرستان پرجمعيت به شمار مي رود.
به گزارش ايرنا در اين جلسه اعتبارات هزينه اي دستگاه هاي اجرايي نيز توزيع شد و مورد تصويب قرار گرفت.
همچنين در اين جلسه طرح ايجاد مناطق ويژه اقتصادي در شهرستان هاي بوكان، مهاباد، چايپاره و مياندوآب مورد تصويب قرار گرفت.
اين مصوبه به دبيرخانه شوراي عالي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي جهت طرح در هيات دولت ارسال مي شود.
2093/3072
استاندار:
بودجه عمراني امسال آذربايجان غربي 34 هزار ميليارد ريال است
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۴
کد خبر:
82918733
اروميه- ايرنا- استاندار آذربايجان غربي با اشاره به توزيع بخشي از بودجه عمراني امسال گفت: كل بودجه عمراني استان در سال جاري با نگاه ويژه دولت تدبير و اميد به 34 هزار ميليارد ريال مي رسد كه نيمي از آن ملي است.