۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۹:۱۲
کد خبر: 82919561
T T
۰ نفر
شهيد خوشبخت: فرزندانتان را خوش اخلاق تربيت كنيد

بندرعباس - ايرنا- شهيد رضا خوشبخت از شهيدان دوران دفاع مقدس در نامه هايش به خواهر و برادرانش سفارش مي كرد كه فرزندان شان را خوش اخلاق و مقيد به اخلاق اسلامي تربيت كنند.

به گزارش ايرنا، شهيد رضا خوشبخت سوم دي ماه سال 39 در شهر بندرعباس به دنيا آمد، دوران تحصيلات ابتدايي را در دبستان «جاويد» و راهنمايي را در مدرسه سديد (شهيد ساياني) به پايان رساند.
وي در اوقات فراغت در فصل تابستان به همراه ديگر دوستان و همكلاسي هايش در اسكله بندرعباس كار مي كرد.
شهيد خوشبخت سال 58 در سن 19 سالگي به سربازي رفت و در دوران خدمت به صورت داوطلبانه به منطقه هاي جنگي آبادان و اهواز اعزام شد.
وي پس از شهادت دوستش شهيد كمالي تصميم گرفت دوباره راهي جبهه شود و 22 مرداد سال 61 به مدت 3 ماه به جبهه رفت.
شهيد خوشبخت پس از بازگشت از جبهه در بسيج مستضعفان و كميته انقلاب اسلامي مشغول به خدمت شد و در اين مدت از سوي كميته انقلاب به عنوان مسوول اردوگاه معتادان و پس از آن در قسمت جهادگران جهادسازندگي خدمت كرد.
اين شهيد دوران دفاع مقدس مهرماه سال 63 در شركت توانير(نيروگاه حرارتي) بندرعباس استخدام شد و با توجه به شناختي كه نسبت به ايشان در توانيز وجود داشت به عضويت انجمن اسلامي نيروگاه درآمد و فعاليت هاي خود را شروع كرد.
وي 14 فروردين 64 براي كمك به مردم لبنان عازم اين كشور شد و 6ماه به صورت مداوم در اين جبهه خدمت كرد و مهرماه همان سال پس از بازگشت از ماموريت به عنوان «مسوول دفتر جبهه و جنگ» به نيروگاه بندرعباس معرفي شد.
شهيد خوشبخت در كنار كار اصلي خود «كمك تكنسين تعميرات الكتريك» اين مسووليت سنگين را با خوش رويي پذيرفته و در ساعت هاي غيراداري به ديدن مجروحان جنگي در بيمارستان مي رفت و با تشكيل پرونده براي رزمندگان اعزامي از شركت توانيز به تهيه وسايل رفاهي خانواده هاي رزمندگان اقدام مي كرد.
خوشبخت سوم اسفند 64 دوباره به جبهه رفت و به مدت شش ماه در واحد تخريب لشكر 41 ثارلله بود.
چريك جبهه هاي لبنان، شهيدي از مبارزان 2 جبهه برون مرزي و درون مرزي در عمليات «كربلاي يك(مهران) كه مسووليت محور تخريب گردان و هدايت گردان را برعهده داشت.
وي اواخر ماه مبارك رمضان در سال 65 در منطقه عملياتي فاو؛ از ناحيه ران، ساق پا و زانو مجروح شد و با وجود مسوولان براي بستري شدن در بيمارستان و انجام عمل جراحي جهت خارج كردن تركش از زانو به دليل ماموريتي كه به وي سپرده بودند، از بستري شدن خودداري كرد.
شهيد خوشبخت كه هنوز چند روز از مرخصي استعلاجي اش باقي مانده بود، همراه با چند نفر از دوستانش براي آخرين بار راهي جبهه شد.
وي بيش از 10 روز از آخرين اعزامش به جبهه طول نكشيده بود كه روز 10 تيرماه 65 در عمليات «كربلاي يك» در منطقه مهران براثر اصابت تركش به سينه و گردن به شهادت رسيد.
«امام گفته است مهران بايد آزاد گردد پس از آزادي مهران بايد جنگيد»؛آخرين جمله شهيد رضا خوشبخت قبل از شهادت بود.
اين شهيد دوران دفاع مقدس در طول مدتي كه در جبهه هاي جنگ مشغول جنگ با دشمن بعثي و صهيونيست بود در نامه هايش، وصيت هايي در زمينه اخلاقي داشته است.
انتهاي نامه هاي شهيد خوشبخت كه دعاي سلامتي و آرزوي طول عمر براي امام خميني(ره) بوده، به خواهر و برادرانش سفارش مي كرد كه فرزندان شان را خوش اخلاق و مقيد به اخلاق اسلامي تربيت كنند.
مزار شهيد رضا خوشبخت در گلزار شهداي شهر بندرعباس قرار دارد.
9887 /6048