به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دكتر مصطفی قانعی در خصوص ضرورت ایجاد شبكه محصول سالم در كشور گفت: استفاده از محصولات غذایی سالم یكی از راه های كنترل بروز سرطان در دنیا است كه باید این موضوع مهم مدنظر حاكمیت و دولت باشد.
وی افزود: 50 درصد سرطان ها با تحرك بیشتر، عدم استعمال دخانیات و تغذیه سالم قابل پیشگیری است كه در این بین فراهم كردن سفره سالم و مواد سالم غذایی وظیفه دولت ها است.
به گفته قانعی، شبكه محصول سالم( طرح شمس) با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با هدف توانمندسازی، حمایت، ترویج و رتبه بندی محصولات سالم كشاورزی، تشكیل شد.
وی ادامه داد: مدل كاری 12 گام با محصول سالم از مزرعه تا سفره در مدیریت زنجیره تامین سبز كه توسط موسسه ترویج محصول سالم (مجری طرح) تدوین و ارائه شده است در اتاق فكر شبكه در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، كارگروه كشاورزی مورد تایید و حمایت است.
علمی ** 1836 **2017
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی:
ایجاد شبكه محصول سالم، سرطان در كشور را كاهش میدهد
۲۳ خرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۱۷
کد خبر:
82941967
تهران- ایرنا- دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بهبود تغذیه را یكی از روش های موثر در كاهش سرطان در كشور دانست كه با ایجاد شبكه محصول سالم می توان به آن دست یافت.