به گزارش روز دوشنبه ايرنا از معاونت اجتماعي قوه قضاييه، محمدباقر الفت صبح امروز در ديدار با كامران علي اف رييس سازمان مبارزه با فساد جمهوري آذربايجان ابراز اميدواري كرد، اين تهديد با همكاري و مشاركت ساير كشورها رفع شود.
معاون قوه قضاييه ادامه داد: موقعيت جغرافيايي ايران و همسايگي با كشور افغانستان، موجب قاچاق مواد مخدر به اروپا و ساير كشورها شده و همچنين با توجه به تحريم هاي ناعادلانه و ظالمانه، جرايم و آسيب هاي جدي و فراواني به ايران تحميل شده است.
الفت اظهار داشت: در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران مصوب سال 1358، به صراحت پيشگيري از وقوع جرم و آسيب هاي اجتماعي برعهده قوه قضاييه نهاده و از سال 1388 به صورت جدي به اين وظيفه پرداخته شده است.
وي افزود: در دهه گذشته توانسته ايم اقدامات مناسب و قابل توجهي را به منظور كاهش و كنترل جرايم و آسيب هاي اجتماعي انجام دهيم.
معاون قوه قضاييه با بيان اينكه در جمهوري اسلامي ايران اين اعتقاد راسخ وجود دارد كه پيشگيري بهتر از مبارزه و مقابله با جرم است، اظهار داشت: پيشگيري سبب مي شود هزينه ها كاهش يابد و نيروي انساني بهتر مديريت شود تا نتايج بهتري در مديريت كشور به دست آيد.
وي ادامه داد: در دولت، دستگاه اجرايي و دستگاه قضايي اراده جدي و انسجام حقيقي براي همكاري در حوزه پيشگيري و كاهش آسيب هاي اجتماعي وجود دارد و اين اقدامات با مديريت مستقيم رهبر معظم انقلاب پيگيري مي شود.
الفت همچنين خاطرنشان كرد: در ايران قوه قضاييه امنيت سرمايه گذاري را تضمين كرده و رييس قوه قضاييه چندين بار اعلام كرده است كه موانع حقوقي و قضايي سرمايه گذاران خارجي برطرف و بستر فعاليت اقتصادي سرمايه گذاران در ايران فراهم شده است.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه با اشاره به مسايل و مشكلات ايران گفت: به واسطه فرهنگ و تمدن غني مردم ايران توانسته ايم شرايط و فضاي مطلوبي را براي زندگي بهتر فراهم كنيم.
كامران علي اف رييس سازمان مبارزه با فساد جمهوري آذربايجان نيز با قدرداني از مقامات قضايي جمهوري اسلامي ايران درخصوص توسعه روابط اين دو كشور در حوزه قضايي گفت: در چند سال اخير توانسته ايم همكاري سازنده اي با جهموري اسلامي ايران داشته باشيم.
وي با بيان اينكه درست است كه مبارزه با فساد از نظر حقوقي حايز اهميت است، افزود: همكاري هاي منطقه اي و بين المللي در اين باره اهميت بسزايي دارد و اميدواريم بتوانيم به جايگاه مطلوبي دست يابيم.
رييس سازمان مبارزه با فساد جمهوري آذربايجان اظهار داشت: تاريخ ايران بيان كننده اراده و پيشتكار مردم اين كشور است و اطمينان دارم توانايي حل مشكلات را دارند و رو سفيد خواهند شد.
روز گذشته تفاهم نامه همكاري ميان سازمان بازرسي كل كشور و سازمان مبارزه با فساد جمهوري آذربايجان امضا شد.
اجتمام*٧٣٢٩ * 7268*1834
معاون قوه قضاييه:
تحريم ها عامل بخش عمده اي از فساد اداري در ايران است
۲۸ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۲۸
کد خبر:
82945828
تهران- ايرنا- معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه بخش عمده اي از فساد اداري كشور گزارش شده در مجامع بين المللي را به دليل تحريم ها دانست و گفت: تحريم هاي ظالمانه كشورهاي استكباري، عامل تحميل جرايم سازمان يافته است.