محمدمهدي راهنورد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: در كشتارگاه صنعتي دام روزانه بيش از 750 راس دام سبك (گوسفند و بز) و بيش از 100 رأس دام سنگين (گاو و گوساله) و شترمرغ تحت نظارت كارشناسان دامپزشكي (بخش خصوصي و بخش دولتي) كشتار و استحصال مي شود.
راهنورد خاطرنشان كرد: شهرستان فرديس كه تنها كشتارگاه صنعتي دام استان البرز در آن واقع شده است منبع تأمين عمده گوشت قرمز تازه مصرفي استان و شهرستان هاي همجوار (استان تهران) است.
وي افزود: با هدف جلوگيري از خطر بروز بيماري هاي مشترك قابل انتقال از طريق دام و فرآورده هاي دامي مربوطه و همچنين كنترل بهداشتي دام و لاشه هاي استحصالي جهت تأمين سلامت و امنيت غذايي مردم، ناظرين بهداشتي دامپزشكي مجرب در محل كشتارگاه دام حضور فعال داشته و كليه مراحل اعم از معاينات پيش از كشتار، بازرسي لاشه حين كشتار، نگهداري لاشه ها در پيش سرد، بارگيري در خودروي سردخانه دار و حمل و خروج از كشتارگاه به منظور عرضه گوشت به بازار را تحت نظارت كامل دارند.
راهنورد با اشاره به اهميت كنترل انتقال بيماري ها از طريق گوشت و فرآورده هاي دامي غير بهداشتي، از همشهريان خواست در هنگام تهيه گوشت قرمز و ساير فرآورده هاي خام دامي حتماً به مهر دامپزشكي، برچسب مشخصات فرآورده، تاريخ توليد و انقضاء بسته بندي هاي گوشت و همچنين مرغ و آلايش مربوطه توجه نموده و درصورت مشاهده هرگونه موارد مشكوك ، مراتب را سريعاً از طريق سامانه رايگان 1512 دامپزشكي استان البرز و يا شماره تلفنهاي 36640518 و 36615111 دامپزشكي فرديس اطلاع رساني نمايند.
7413/1535
رييس دامپزشكي فرديس:
50 درصد گوشت البرز ازكشتارگاه فرديس تامين مي شود
۳۰ خرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۴۸
کد خبر:
82948021
كرج-ايرنا-رييس اداره دامپزشكي شهرستان فرديس گفت: بيش از 50 درصد گوشت استان البرز ازكشتارگاه صنعتي اين شهرستان تامين مي شود.