۳ تیر ۱۳۹۷، ۷:۱۸
کد خبر: 82950793
T T
۰ نفر

سالانه 2300 تن گوشت مرغ در چابهار توليد مي شود

۳ تیر ۱۳۹۷، ۷:۱۸
کد خبر: 82950793
سالانه 2300 تن گوشت مرغ در چابهار توليد مي شود

چابهار - ايرنا - مديرجهاد كشاورزي چابهار در جنوب سيستان و بلوچستان گفت: سالانه 2 هزار و 300 تن گوشت مرغ در اين شهرستان توليد و به بازار مصرف عرضه مي شود.

غلامحسين بامبري روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: هم اينك هفت واحد توليدي مرغ گوشتي در سطح شهرستان چابهار وجود دارد.
وي بيان كرد: در هر دوره پرورش امكان توليد و عرضه 190 هزار قطعه مرغ وجود دارد.
وي گفت: در يك سال گذشته يك واحد پرورش مرغ گوشتي 20 هزار قطعه اي ديگر راه اندازي شده است تا در مسير ارتقاي ظرفيت توليد گوشت مرغ چابهار با هدف افزايش ضريب خوداتكايي شهرستان حركت كرده باشيم.
مدير جهاد كشاورزي چابهار با بيان اينكه توليد مرغ گوشتي براي خود اتكايي اين شهرستان به اين گوشت حدود 40 درصد است، خاطرنشان كرد: سرمايه گذاران بخش خصوصي براي راه اندازي واحد توليد مرغ گوشتي همت كنند.
بامبري ادامه داد: شهرستان چابهار با جمعيت حدود 300 هزار نفري و داشتن گردشگر در طول سال به ويژه تعطيلات سال نو نيازمند توليد گوشت مرغ بيشتري است.
به گزارش ايرنا چابهار به عنوان تنها بندر اقيانوسي ايران و سرزمين موج و مرجان در قلب مَكُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 كيلومتري جنوب زاهدان مركز استان سيستان و بلوچستان از سه شهر چابهار، پلان و نگور، سه بخش مركزي، دشتياري و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشكيل شده است.
3043**3042