۹ تیر ۱۳۹۷، ۹:۵۰
کد خبر: 82956768
T T
۰ نفر
اپلیكیشن صیغه یاب ترفندی برای كلاهبرداری است

همدان- ایرنا- رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان همدان گفت: نرم افزاری با عنوان صیغه یاب وجود خارجی ندارد بلكه این اپلیكیشن تنها برای كلاهبرداری طراحی شده است.

سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز شنبه در گفت و گو با ایرنا به شهروندان توصیه كرد: نرم افزاری با عنوان صیغه یاب بر روی گوشی خود نصب نكنند چراكه با این اقدام از حساب بانكی آنها كلاهبرداری می شود.
وی با بیان اینكه عده ای از روی ناآگاهی اقدام به نصب این نرم افزار و واریز مبلغی می كنند در حالیكه از تبعات آن اطلاعی ندارند ادامه داد: این نرم افزار، كاربر را به صفحات جعلی (فیشینگ) هدایت كرده سپس از متقاضی نصب صیغه یاب شماره حساب و رمز بانكی مطالبه می كنند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان همدان اظهار داشت: به دنبال قرار گرفتن افراد در این دام و وارد كردن رمز و شماره حساب، موجودی آنها توسط سارقان خالی می شود.
سرهنگ سرخوش نهاد بیان كرد: تاكنون عوامل پلیس فتا همدان موفق به شناسایی سه تن از كلاهبرداران غیر بومی فعال در این زمینه شدند و تمامی آنها را در خارج از استان دستگیر كردند.
وی گفت: به تازگی نیز یك كاربر فضای مجازی به دنبال نصب نرم افزار صیغه یابی در تلگرام، 30 میلیون ریال از حسابش به سرقت رفت.
رئیس پلیس فتا همدان از شهروندان خواست ضمن نصب نكردن نرم افزار صیغه یاب در صورت مشاهده این نرم افزارها در فضای مجازی موضوع را برای شناسایی و دستگیری سازندگان آن‌، از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی اطلاع دهند.
سرهنگ سرخوش نهاد ادامه داد: توسعه فضای مجازی موجب رواج سایت و كانال های همسریابی یا صیغه یابی شده است در حالیكه بیشتر این نرم افزارهای صیغه یاب بدافزارهای جاسوسی هستند.
وی گفت: كلاهبرداران با طراحی صفحات جعلی طعمه را به نصب نرم افزار صیغه یاب و انتخاب افرادی بر اساس تصاویر موجود برای ازدواج موقت هدایت كنند.
وی اضافه كرد: نصب این نرم افزار بر روی گوشی تلفن همراه موجب هك گوشی و دسترسی هكر به اطلاعات گوشی و سوء استفاده از آن می شود.
372 فقره پرونده قضایی مربوط به فضای مجازی سال گذشته در این استان تشكیل شده است.
7526/2087