۹ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۲۲
کد خبر: 82957272
T T
۰ نفر
هدف دشمنان تضعیف وحدت و اتحاد جامعه است

اراك - ایرنا - استاندار مركزی گفت: دشمنان نظام اسلامی به خصوص منافقان كوردل وحدت و اتحاد جامعه را هدف قرار داده اند كه باید در خصوص این توطئه هوشیار بود.

به گزارش ایرنا، سید علی آقازاده روز شنبه در همایش بزرگداشت هفته قوه قضائیه در اراك، افزود: دشمنان می كوشند با اختلاف پراكنی در بخش های مختلف جامعه به اهداف شوم خود دست پیدا كنند و اعتماد و امید مردم را در خدشه دار كنند.
وی ادامه داد: رئیس جمهوری در نشست با مسئولان و دولتمردان عنوان كرد كه از حضور همه جناح های سیاسی در پیشبرد امور استقبال می كند و باید در شرایط حساس كنونی تمامی بخش ها دست در دست دولت بدهند.
نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان مركزی اظهار داشت: همراهی تنگاتنگ همه جریان های فكری و سیاسی در استان نیز برای خنثی كردن توطئه دشمنان و حل مشكلات ضروری است.
وی اضافه كرد: ساماندهی مشكلات و غلبه بر نوسانات نرخ ارز نیاز به همراهی همه بخش ها دارد و قوای سه گانه باید با هم برای حل این مشكلات گام بردارند.
آقازاده توضیح داد: ملت ایران از بدو انقلاب اسلامی شرایط دشوار مختلفی را در سایه انسجام ملی تجربه كرده است و می طلبد كه مسایل امروز جامعه نیز با وحدت و اراده قوی مدیریت شود.
وی ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از لحاظ نظامی یكی از كشورهای قدرتمند جهان محسوب می شود و توان آن به هیچ عنوان با شرایط روز های نخست جنگ تحمیلی قابل مقایسه نیست، بنابراین با حفظ وحدت كلمه می توان دشواری ها را به فرصت اقتدار تبدیل كرد.
استاندار مركزی خاطرنشان كرد: دستگاه قضایی با قانونگرایی نقش محوری در ایجاد امنیت جامعه دارد و مردم و مسئولان با همه توان از این سرمایه نظام دفاع كرده اند و این قوه نیز با نشان دادن استقلال در بررسی و صدور رای و انطباق با مسائل قانونی همواره پشتیبان آحاد مردم بوده است.
استاندار مركزی افزود: سالانه بیش از 250 هزار پرونده به مراكز مختلف دادگستری استان ارجاع می شود كه حجم بالایی است و باید با تقویت پیشگیری از جرم در بخش های مختلف جامعه در راستای كاهش آن گام برداشت.
وی ادامه داد: توهین و ضرب و جرح 20 درصد از تركیب جرایم استان مركزی را در سال گذشته تشكیل داده است كه باید با تشریح قانون و نهادینه كردن فرهنگ كرامت انسانی در لایه های مختلف جامعه روند رشد این پرونده ها را متوقف كرد.
آقازاده ادامه داد: تشكیل ستاد تدابیر ویژه با حضور مدیران ارشد دستگاه ها و نمایندگان قوای سه گانه در استان ضروری است.
رئیس كل دادگستری استان مركزی نیز در این همایش گفت: 150 هزار 826 فقره پرونده در سال گذشته به این نهاد اجتماعی رسید كه توهین با تشكیل 15 هزار 619 پرونده بیشترین فراوانی جرم در نقاط مختلف این استان بوده است.
حجت الاسلام قاسم عبدالهی افزود: ضرب‌ و ‌جرح ساده با تشكیل 13 هزار و 883 پرونده، سرقت با 12 هزار و 597 پرونده، حوادث رانندگی جرحی با 11 هزار و 412 فقره پرونده، تهدید با 9 هزار 199 فقره پرونده، تخریب با پنج هزار 646 فقره پرونده، نگهداری و مالكیت مواد مخدر با 3 هزار 968 پرونده، افترا با 3 هزار و 748 فقره پرونده و كلاهبرداری با 3 هزار و 556 فقره پرونده بیشترین فراوانی را در تركیب جرم استان مركزی را دارد.
وی ادامه داد: فحاشی از اتهاماتی است كه در استان مركزی شایع است و بخش عمده‌ای از وقت دادگستری استان به این مهم اختصاص می یابد كه با رعایت كرامت انسانی از سوی افراد و اقشار مختلف جامعه می توان این آسیب مهم را پیشگیری كرد.
رئیس كل دادگستری استان مركزی ادامه داد: بیش از 35 درصد پرونده‌های دادگستری استان قابل كنترل است بنابراین باید در مقوله قانون‌گرایی و مسئولیت اجتماعی مردم به صورت ویژه كار كرد.
وی در خصوص شرایط اقتصادی كشور نیز گفت: بسیاری از افراد قصد دارند اوضاع كشور را به شدت بحرانی جلوه دهند در صورتی كه ایران در 40 سال اخیر فراز و نشیب های زیادی داشته و با تدبیر، اتحاد و برنامه ریزی از آن ها عبور كرده است.
رئیس كل دادگستری استان مركزی یادآوری كرد: دستگاه قضایی با اقتدار هر چه تمامتر با اخلال‌گران نظم اجتماعی، تهدیدكنندگان امنیت مردم و اخلال‌كنندگان اقتصاد كشور برخورد می كند و دستگاه های اجرایی به خصوص نظارتی و امنیتی به هیچ عنوان اجازه ایجاد فضای نا امیدی را در جامعه ندهند.
هفتم تیرماه سال 1360 در اثر بمب گذاری در محل دفتر حزب جمهوری اسلامی آیت الله بهشتی نخستین رئیس دیوان عالی كشور پس از انقلاب اسلامی به همراه 72 تن از اعضا این حزب به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.
یكم تا هفتم تیرماه هر سال با عنوان هفته گرامیداشت قوه قضائیه نامگذاری شده است.
3017/6013/