۱۲ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۳۴
کد خبر: 82960551
T T
۰ نفر

رشد مصرف برق در قم نگران كننده است

۱۲ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۳۴
کد خبر: 82960551
رشد مصرف برق در قم نگران كننده است

قم- ايرنا- مدير دفتر مصرف شركت توزيع نيروي برق قم گفت: با توجه به شدت گرم شدن هوا از اواخر خردادماه امسال، رشد فزاينده مصرف برق در اين استان نگران كننده است و اگر مردم به ويژه واحدهاي صنعتي در صرفه جويي مصرف برق اين شركت را همراهي نكنند، با مشكل مواجه مي شويم.

داود سليمانيان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اين كه پيك بار استان قم كه شركت توانير مشخص كرده 730 مگاوات است، افزود: از زمان آغاز فصل گرما مصرف برق در قم هنوز به اين مرز نرسيده و با وجود افزايش دما، مصرف كمتر از خط قرمز تعيين شده بوده است.
وي بيان كرد: امسال به دليل كاهش نزولات آسماني، نتوانستيم از آب پشت سدها كه منبع ذخيره انرژي خوبي براي توليد برق توسط نيروگاه هاي آبي در فصل تابستان بود، حداكثر استفاده را داشته باشيم.
سليمانيان اضافه كرد: با توجه به مصرف زياد مردم از سيستم هاي سرمايشي و روند افزايشي دما تا آخر تيرماه، پيش بيني مي كنيم مصرف برق رشد زيادي داشته باشد.
وي تاكيد كرد: اگر مردم دست كم 10 درصد در مصرف برق صرفه جويي داشته باشند، به صنعت برق ياري مي رسانند.
وي با بيان اين كه ساعت پيك مصرف از ساعت 11 تا 17 و 20 تا 23 است، گفت: شركت منطقه اي توزيع نيروي برق ساعت پيك مصرف را با توجه به مصرف برق در كشور از ساعت 11 تا 19 منظور كرده است و بر اين اساس اقدام به قطع برق مي نمايد.
مدير دفتر مصرف شركت توزيع برق قم با اشاره به اين كه در هر ساعتي كه قطعي برق رخ مي دهد، قسمت محدودي از استان را شامل مي شود، بيان كرد: با توجه به مديريت مصرفي كه از سوي مردم اعمال و لامپ هاي ال اي دي كه در منازل استفاده مي شود، كاهش مصرف برق در شب بهتر اتفاق مي افتد و از سوي ديگر ژنراتورهاي برق نيز در شب كارآيي بهتري دارند.
وي با تاكيد بر كاهش 10 درصدي مصرف برق توسط آحاد مردم، به همشهريان توصيه نمود: در ساعات اوج بار كولرهاي آبي، روي دور كند باشد و ترموستات كولرهاي گازي را نيز بين 23 تا 25 درجه تنظيم كنند و حتما روي كولرهاي آبي و كمپرسورهاي كولرهاي گازي سايه بان قرار دهند.
وي تاكيد كرد: از وسايل پرمصرف مثل اتو، ماشين ظرفشويي، ماشين لباسشويي و جاروبرقي در ساعات پيك استفاده نكنيم و تا جايي كه ممكن است لامپ هاي اضافه را خاموش و از روشنايي طبيعي استفاده نماييم.
به گفته سليمانيان، سال گذشته حدود سه هزار و 200 ميليون كيلووات ساعت انرژي برق در استان قم مصرف شده است كه 15 درصد در بخش كشاورزي، 27 درصد در بخش صنعت، 36 درصد در بخش خانگي، 11 درصد در بخش عمومي، 9 درصد ساير مصارف و 2 درصد در بخش روشنايي معابر بوده است.
در استان قم حدود 550 هزار مشترك برق وجود دارد.
/2085/ 1175