به گزارش ایرنا، «میشل عون» این خواسته را روز چهارشنبه در دیدار با «پرنیل دالر كاردل» نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان مطرح كرد.
وی از سازمان ملل خواست تا در تكمیل فرایند ترسیم مرزهای آبی و زمینی لبنان با فلسطین اشغالی مساعدت كند.
عون بار دیگر تاكید كرد كه «مزارع شبعا» و «تپه های كفرشوبا» متعلق به لبنان است و رژیم صهیونیستی آنجا را در اشغال خود قرار داده است.
رئیس جمهوری لبنان همچنین خواستار تمدید حضور نیروهای ویژه سازمان ملل (یونیفیل) مستقر در جنوب این كشور شد.
رژیم صهیونیستی در سال 2000 میلادی پس از 18 سال، از لبنان عقب نشینی كرد اما مرزهای دو طرف هنوز به طور رسمی ترسیم نشده است.
لبنان با فلسطین اشغالی 79 كیلومتر مرز زمینی دارد و مسئولان این كشور معتقدند 13 نقطه مورد اختلاف مرزی با فلسطین اشغالی دارند و باید با حل این اختلاف ها با نظارت بین المللی، مرزهای دو طرف به صورت رسمی تعیین شود.
مقام های لبنانی از اینكه رژیم صهیونیستی بدون ترسیم مرزها اقدام به ساخت و سازهای مرزی همچون ساخت دیوار حائل می كنند، معترض هستند.
در همین حال دو طرف در مرزهای آبی با هم اختلاف دارند. به تازگی ادعای رژیم صهیونیستی بر مالكیت یكی از میدان های نفت و گاز لبنان در دریای مدیترانه خشم و نارضایتی لبنانی ها را در پی داشت.
مذاكرات برای تعیین مرزها بین لبنان و فلسطین اشغالی تاكنون به نتیجه نرسیده است.
شبد**2054*9122
با كمك سازمان ملل؛
لبنان خواستار ترسیم مرزهایش با فلسطین اشغالی شد
۲۰ تیر ۱۳۹۷، ۲۳:۰۵
کد خبر:
82968358
![لبنان خواستار ترسیم مرزهایش با فلسطین اشغالی شد لبنان خواستار ترسیم مرزهایش با فلسطین اشغالی شد](https://img9.irna.ir/old/Image/1397/13970420/82968358/N82968358-72432363.jpg)
بیروت-ایرنا- رئیس جمهوری لبنان از سازمان ملل خواست تا در ترسیم مرزهایش با فلسطین اشغالی كمك كند.