۲۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۶:۵۲
کد خبر: 82973744
T T
۰ نفر

400 تن از چوپانان چهارمحال و بختياري تجليل شدند

۲۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۶:۵۲
کد خبر: 82973744
400 تن از چوپانان چهارمحال و بختياري تجليل شدند

شهركرد- ايرنا- 400 تن از چوپانان و گله داران چهارمحال و بختياري روز سه شنبه در آييني در مجتمع لاله شهركرد تجليل شدند.

به گزارش ايرنا، همايش تجليل و تكريم از شبانان و گله داران استان با حضور دبير قرارگاه محروميت زدايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، مسئول سازمان بسيج عشايري و مسئولان استاني و فرماندهان نظامي و انتظامي در شهركرد برگزار شد.
نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهركرد در اين همايش اظهار داشت: با وجود اقدامات مطلوب در مناطق عشايري در زمينه بهداشت، راه، امكانات و تجهيزات رفاهي، اما اين قشر مولد و تاثيرگذار در توليدات كشاورزي از ساده ترين خدمات محروم هستند.
محمدعلي نكونام افزود: انتظار مي رود مشكلات اساسي در اين جلسات شناسايي و در اولويت نخست مسئولان مربوطه قرار گيرد.
وي در ادامه آسيب هاي اجتماعي را از بزرگترين مشكلات كنوني جامعه دانست و بيان كرد: عشاير مراقب باشند با توجه به نفوذ فضاي مجازي و شبكه هاي ماهواره اي به محروم ترين نقاط عشايري، نگذارند فضا براي سوء استفاده دشمنان فراهم شود.
نكونام، شناسايي آسيب هاي اجتماعي و مشكلات عشايري و كمك براي ارائه راهكارهاي مناسب به منظور حل اين مشكلات را از از اين قشر خواستار شد.
به گزارش ايرنا، فرمانده سپاه قمر بني هاشم (ع) چهارمحال و بختياري نيز در اين همايش بيان كرد: سبك زندگي عشاير و دامداران طبق اصول اقتصاد مقاومتي است و خدمت اين قشر به اين نظام شايسته تقدير است.
عليمحمد اكبري در ادامه از كاهش 40 درصدي جمعيت عشاير استان در طول سال هاي گذشته خبر داد و بيان كرد: مشكلات اين قشر منجر به ساكن شدن جمعيت زيادي از عشاير و يا تعطيلي فعاليت هاي دامداري است.
اكبري در ادامه محروميت زدايي را از اهم اقدامات مجموعه سپاه و بسيج در سال هاي اخير دانست و افزود: هر كجا كه نيازي به فعاليت هاي جهادي احساس شود، اعضاي اين نهاد پيشتاز در ارائه خدمت هستند.
وي اجراي يكهزار و 800 طرح براي حل مشكلات جامعه عشايري را از اقدامات سپاه براي محروميت زدايي عنوان كرد و افزود: در قالب اين طرح ها 800 خانه مددجويي با همكاري كميته امداد امام خميني (ره) در طول چهار ماه آينده به نيازمندان عشايري تحويل مي شود.
اكبري ادامه داد: پس از اتمام اين واحدها، ساخت 800 مسكن ديگر آغاز مي شود.
به گزارش ايرنا، رئيس سازمان جهاد كشاورزي چهارمحال و بختياري نيز در اين همايش از اجراي 10پروژه انتقال آب به مناطق عشايري استان در سال جاري خبر داد.
ذبيح الله غريب اظهار داشت: از اين تعداد 2 پروژه بهره برداري و مابقي در دست تكميل است.
وي با بيان خشك شدن 50 درصد قنوات و 30 تا 70 درصد چشمه هاي مناطق عشايري افزود: هفته گذشته 25ميليارد ريال براي خشكسالي، تامين آب و توسعه باغات ديم بخصوص در اين مناطق اختصاص يافت.
غريب، كمك اعتباري براي كشت گياهان داروئي و باغات ديم در سطح چهار هزار و 700 هكتار از اراضي استان در 2 سال گذشته را از ديگر حمايت ها براي عشاير و روستائيان دانست.
به گزارش ايرنا، در حاشيه اين همايش نمايشگاهي با 6 غرفه با محوريت اقتصاد مقاومتي، صنايع دستي عشاير، ثبت تجربيات و جذب بسيج عشايري، مشاوره دامپزشكي، خدمات پزشكي و پاسخ به مسائل شرعي عشاير برپا شد.
8125/6021