به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دادگستری كل استان كرمان، مهدی تقی زاده با اشاره به اینكه در استان كرمان هشت شعبه شورای حل اختلاف ویژه زندان وجود دارد، اظهار داشت: با توجه به تأكید مقام معظم رهبری در خصوص شعب شوراهای حل اختلاف ویژه زندان و نقش آن در فرآیند قضازدایی، مركز امور این شوراها توجه خاصی به توسعه و بهینه سازی دارد.
این مقام قضایی تصریح كرد: با توجه به قانون جدید شوراهای حل اختلاف در حال حاضر 340 شورای حل اختلاف در سراسر استان كرمان فعال است كه از این تعداد 118 شورای شهری رأیی، 120 شورای شهری صلحی و تعداد 102 شورای حل اختلاف روستایی است و به عبارت دیگر 35 درصد شهری ویژه، 35 درصد شهری صلحی و 30 درصد روستایی است.
تقی زاده گفت: در سه ماهه امسال نیز از كل پرونده های مختومه 15 درصد با مصالحه حقوقی، 59 درصد با صدور رای حقوقی، 15 درصد با مصالحه كیفری، سه درصد با صدور رای كیفری و هشت درصد با قرار عدم صلاحیت مختومه شده است.
این مقام قضایی گفت: شوراهای حل اختلاف استان كرمان در مدت یاد شده مجموعا 10 هزار 77 فقره از پرونده های وارده خود را از طریق صلح و سازش به سرانجام رسانده اند.
تقی زاده اعلام كرد: تعداد پرونده های قابل صلح و سازش استان در این سال معادل 22 هزار و 18 فقره بوده كه بدین ترتیب نسبت پرونده های صلح و سازش به پرونده های قابل صلح معادل 46درصد است.
/ 5054/3029
كرمان - ایرنا - رئیس شوراهای حل اختلاف استان كرمان گفت: 82 درصد پرونده های رسیدگی شده در شعب شورای حل اختلاف ویژه زندان از ابتدای سالجاری تاكنون به صلح و سازش انجامیده است .