به گزارش ايرنا صادق نجفي روز پنجشنبه در همايش ملي فرصت هاي سرمايه گذاري در منطقه آزاد ماكو افزود: حمايت از صنايع كوچك از تاكيدات رهبري و رييس جمهوري است تا بتوان زنجيره هاي فولاد و صنايع كوچك را در كشور راه اندازي كرد.
وي بيان كرد: بازسازي، نوسازي و توسعه صنايع كوچك و ايجاد رونق اقتصادي در حوزه صنعت مهمترين هدف مسوولان به شمار مي رود.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: امروزه مهمترين اولويت جامعه، حل مشكل معيشت و اشتغال جوانان است و مسوولان، كارآفرينان و بقيه دست اندركاران اقتصادي و توليدي بايد هم افزايي لازم براي استفاده از ظرفيت ها را داشته باشند.
نجفي با اشاره به مزيت هاي آذربايجان غربي در حوزه هاي مختلف به ويژه بخش صنعت، بيان كرد: منطقه آزاد ماكو جايگاه ويژه اي در اقتصاد اين استان دارد و توسعه زيرساخت ها مهمترين هدف وزارت صنعت، معدن و تجارت در اين منطقه است.
وي با تاكيد بر اينكه مناطق آزاد بايد بخشي از مشكلات اقتصادي مردم را حل و فصل كند، بيان كرد: براي راه اندازي 47 واحد صنعتي در شهرك صنعتي ماكو مجوز صادر شده كه از اين تعداد 40 واحد مشغول فعاليت است.
به گزارش ايرنا در انتهاي اين همايش ملي 6 تفاهم نامه همكاري بين منطقه آزاد ماكو و ساير نهادها و وزارتخانه ها از جمله وزارت راه و شهرسازي با هدف توسعه زيرساخت هاي منطقه آزاد ماكو به امضا رسيد.
منطقه آزاد ماكو به لحاظ محدوده جغرافيائي شامل شهرستان هاي ماكو، شوط، پلدشت و شهر مرزي بازرگان بوده و در منتهي اليه شمال غرب كشور واقع شده است.
مساحت اين منطقه حدود پنج هزار كيلومترمربع و جمعيت آن بر اساس نتايج سرشماري عمومي نفوس و مسكن سال 1395، حدود 200 هزار نفر است.
منطقه آزاد ماكو به عنوان بزرگترين منطقه آزاد كشور داراي 140 كيلومتر مرز مشترك با كشور جمهوري آذربايجان و 130 كيلومتر مرز مشترك با تركيه است.
8135/3072
معاون وزير صنعت:
300 واحد توليدي در شهرك هاي صنعتي كشور احيا شد
۴ مرداد ۱۳۹۷، ۲۱:۱۴
کد خبر:
82982789
اروميه- ايرنا- مديرعامل سازمان صنايع كوچك و شهرك هاي صنعتي ايران با اشاره به اينكه 300 واحد توليدي مستقر در اين شهرك ها طي ماه هاي اخير احيا شده است، گفت: تسهيلات مناسبي براي حمايت از صنايع كوچك در نظر گرفته شده است كه تا پايان شهريور سال جاري در اختيار صاحبان صنايع قرار مي گيرد.