۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۱۷
کد خبر: 82986102
T T
۰ نفر
رسانه ها خدمات دولت را براي افكار عمومي اطلاع رساني كنند

يزد - ايرنا - فرماندار ابركوه با تاكيد بر نقش نمايندگان رسانه هاي ارتباط جمعي در توسعه شهرستان از خبرنگاران خواست ، اهتمام بيشتري براي اطلاع رساني از خدمات دولت تدبير و اميد از خود نشان دهند.

محمد كاظمي نسب روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با قدرداني از نمايندگان خبرگزاري ها و پايگاه خبري شهرستان بر لزوم همكاري رسانه ها در پوشش اخبار منطقه و همكاري با فرمانداري تاكيد كرد.
وي تصريح كرد: انعكاس مشكلات شهرستان در رسانه ها، قدرت چانه زني مجموعه كارشناسي فرمانداري را در استان يزد و ملي براي جذب بودجه و اجراي طرح هاي عمراني افزايش مي دهد.
به گفته فرماندار ابركوه آزادي بيان از اهداف متعالي امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري است و نمونه بارز آن انتشار نشريه ها و سايت هاي خبري متعددي است كه مطالب آنها در كمال آزادي در اين شهرستان ، استان و كشور منتشر مي شود.
اين مسئول از رسانه ها با عنوان عنصر فعال براي مردم و جامعه ياد كرد و يادآور شد: يكي از رسالت هاي رسانه ها ، دميدن روح اميد، شور و نشاط در چارچوب جامعه ديني است.
كاظمي نسب تاكيد كرد: نمايندگان رسانه هاي ارتباط جمعي نه تنها رقيب مسئولان نيستند بلكه پل ارتباطي ميان مردم و مسئولان و همراه آنها نيز هستند.
وي خاطر نشان كرد: خبرنگاران بايد مشكلات مردم را در كمال بي طرفي به مسئولان منعكس كنند و با نقد منصفانه به پيشرفت هاي اقتصادي، سياسي، فرهنگي ، ورزشي و ... بپردازند و ديدگاه هاي خدمتگزاران مردم را به آنها منتقل كنند.
وي همچنين به اهميت كار رسانه ها در ترويج فرهنگ خريد ، مصرف و حمايت از كالاي ايراني در جامعه اشاره كرد و افزود: ترويج فرهنگ ساخت كالاي داخلي در واقع كمك به رونق اقتصادي ، اشتغال و توليد ملي است.
اين مسئول تصريح كرد: در شهرستان ابركوه 42 محصول حاصل تلاش توليد كنندگان بخش هاي كشاورزي، صنعتي ، معدني و صنفي است.
كاظمي نسب يادآور شد: در بخش صنعت سالانه 450 هزار تن انواع ميلگرد در اين شهرستان توليد و علاوه بر مصرف داخلي 50 هزار تن آن به خارج از كشور صادر مي شود.
فرماندار ابركوه گفت: سالانه 30 ميليون متر مربع كاشي و سراميك در شهرستان توليد مي شود كه 10ميليون متر مربع آن به كشورهاي حوزه خليج فارس و بعضا به اتحاديه اروپا نيز صادر مي شود.
وي آمار بيكاري شهرستان را 14.1 درصد عنوان كرد و گفت: با تكميل ظرفيت واحدهاي توليدي نظير كارخانه هاي توليد كاشي و سراميك و فولاد زمينه اشتغال بيش از هزار نفر فراهم خواهد شد .
فرماندار ابركوه تعداد بيكاران شهرستان را هم اكنون 2 هزار و 458 نفر ذكر كرد كه به گفته وي 60درصد آنها فارغ التحصيلان مراكز دانشگاهي هستند.
رئيس شوراي حفاظت آب ابركوه در ادامه با توجه به تبعات نزديك به 2 دهه خشكسالي در شهرستان يادآور شد: با اجراي بيش از سه هزار هكتار طرح آبياري نوين و كشت گياهان كم آبخواه، كشاورزان سالانه از 15 هزار هكتار سطح زيركشت زراعي و باغي 190 هزار تن محصول توليد مي كنند.
رئيس شوراي اشتغال ابركوه با اشاره به اينكه اشتغال يكي از دغدغه دولت تدبير و اميد، است ، تصريح كرد: شوراي اشتغال شهرستان از ديماه 1396 تاكنون 40 نشست و كميته فني اشتغال برگزار كرد و براي اجرا و مصوبات طرح هاي اشتغال زا 18 كارگروه نيز تشكيل شده است .
فرماندار ابركوه اضافه كرد: تاكنون 529 طرح اشتغال روستايي و عشايري با پرداخت 886 ميليارد و 400 ميليون ريال وام و با اشتغال يكهزار و 59 نفر در كار گروه اشتغال شهرستان بررسي و مصوب شد.
اين مسئول يادآور شد : از اين تعداد 262 طرح در كارگروه اشتغال استان مصوب شد كه در اين زمينه 475 ميليارد و 890 ميليون ريال وام با سود 6 درصد و با بازپرداخت هشت سال به متقاضيان پرداخت مي شود.
به گفته فرماندار ابركوه در موقع بهره برداري از اين طرح ها زمينه اشتغال 592 نفر در بخش هاي كشاورزي، صنعت، معدن و خدمات گردشگري فراهم خواهد شد.
وي يادآور شد: در اين زمينه از ابتداي سال 1397 تاكنون 65 ميليارد و 670 ميليون ريال وام اشتغال روستايي براي سرمايه گذاري در 48 طرح خود اشتغالي به متقاضيان شهرستان پرداخت شد كه با بهره برداري از اين طرح ها زمينه اشتغال بيش از 200 نفر فراهم خواهد شد.
وي ادامه داد: اين طرح ها در بخش هاي توليدي، كشاورزي، دامپروري، خدمات، صنعت و معدن ، گردشگري، آموزش و پرورش ، ورزش و جوانان است كه در روستاها و مناطق عشايري اجرا مي شود .
كاظمي نسب بيان كرد : در حوزه اشتغال فراگير 110 ميليارد ريال تسهيلات براي اجراي 11طرح پرداخت شد كه با اين مبلغ و بهره برداري از اين طرح ها زمينه اشتغال 152 نفر فراهم خواهد شد.
فرماندار ابركوه به بخشي از خدمات و فعاليت دولت تدبير و اميد در اين شهرستان اشاره كرد و طرح توسعه بيمارستان ابركوه را از جمله اين خدمات برشمرد.
وي يادآور شد : طرح 32 تختخوابي بيمارستان ابركوه سال گذشته به 96 تختخوابي از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ارتقا يافت .
كاظمي نسب اضافه كرد: كار توسعه بيمارستان كه از يكسال گذشته آغاز شد، فاز نخست آن با 80 ميليارد ريال تكميل شد كه بزودي به بهره برداري مي رسد .
وي همچنين اظهار داشت: سال گذشته در راستاي طرح توسعه بيمارستان خاتم الانبيا (ص) ابركوه، كلينيك تخصصي آن با 25 ميليارد ريال بودجه به بهره برداري رسيد.
فرماندار ابركوه همچنين در حوزه راهسازي از آغاز ساخت باند دوم كمربندي اين شهر در مسير يزد - شيراز خبر داد و گفت : اين مسير به طول 14 كيلومتر همراه با تقاطع 15دي و ورودي فارس به يزد در منطقه فراغه عمليات اجرايي آن آغاز شد .
كاظمي نسب افزود: براي ساخت اين طرح 400 ميليارد ريال بودجه اختصاص يافت كه ظرف 18 ماه تكميل و بهره برداري خواهد شد.
فرماندار ابركوه اظهار داشت: تكميل و ساخت جاده اسفند آباد بخش بهمن به صفاشهر فارس به طول 20 كيلومتر در دست اجراست كه براي اين طرح نيز پنج ميليارد ريال بودجه اختصاص دارد .
وي يكي از پروژه هاي راهسازي را تكميل جاده ابركوه به خاتم ذكر كرد و اظهار داشت : براي اين طرح كه 19 كيلومتر طول دارد، 15ميليارد ريال بودجه مصوب شده است.
وي ديگر طرح هاي حوزه راهسازي را زيرسازي مسير رفت محور گردشگري گنبد عالي اين شهر بيان كرد و افزود: اين طرح با صرف 10 ميليارد ريال بودجه از سوي شهرداري به طول هزار و 300 متر به اتمام رسيد.
فرماندار ابركوه به طرح فاضلاب كه از جمله طرح هاي ملي است، اشاره كرد و گفت : اين طرح در 6 فاز به طول 42 كيلومتر اجرا شد و فاز هفتم آن با 85 ميليارد ريال به طول 18كيلومتر آغاز شد.
رئيس شوراي حفاظت آب ابركوه در ادامه با اشاره به آثار پديده ناشي از خشكسالي خاطرنشان كرد: براي مديريت برداشت آب بيش از 85 درصد چاه هاي كشاورزي به كنتور هوشمند مجهز شد و طرح خاموشي زمستاني چاه هاي كشاورزي به مدت 45 روز اجرا شد.
وي اضافه كرد: با اجراي اين طرح برداشت آب از پنج هزار و 300 ليتر در ثانيه به سه هزار و500 ليتر در ثانيه كاهش يافت.
مركز شهرستان 53 هزار نفري ابركوه در 140 كيلو متري جنوب غربي شهر يزد قرار دارد.
7540/ 2047/