۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۰۸
کد خبر: 82994537
T T
۰ نفر
كميته هاي مبارزه با موادمخدر در شهرستان ها تشكيل شود

اروميه- ايرنا- فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي گفت: با هدف مديريت هر چه بهتر برنامه هاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر، تشكيل كميته هاي مقابله، حقوقي و جزايي، بهداشت و درمان، فرهنگي و پيشگيري و توسعه مشاركت هاي مردمي در شهرستان ها ضروري است.

به گزارش ايرنا سردار سرتيب دوم پاسدار ناصر اصلاني روز سه شنبه در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خوي از اقدامات شوراي استاني تقدير كرد و افزود: توفيق هاي خوبي حاصل شده اما برنامه ها بايد هدفمند و با برنامه ريزي اجرا شده و با تشكيل اين كميته ها، ماموريت ها در شورا مشخص شود تا از هرگونه فعاليت هاي همسو و اتلاف انرژي و اعتبار جلوگيري گردد.
وي بيان كرد: امروز استكبار جهاني با گسترش مواد مخدر و جنگ نرم در صدد نقشه هاي شومي است و به همين دليل بايد براي خنثي كردن توطئه هاي دشمن با تمام قوا با قاچاق و مواد مخدر مبارزه شود.
وي افزود: قاچاق مواد مخدر و اعتياد 2 معضل جدي و خطرناك است و مقام معظم رهبري در فرمايشات خود مواد مخدر را به عنوان مهمترين آسيب اجتماعي نام برده اند و بايد به موقع با آن مقابله كنيم تا دچار خسارت نشويم.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در ادامه به نقش خطير آموزش و پرورش در مبارزه با مواد مخدر اشاره كرد و افزود: امروز دشمنان نظام با اعتياد به دنبال آن هستند تا به باور هاي اساسي يك خانواده صدمه وارد كنند اما آموزش و پرورش با شناسايي والدين معتاد و كودكان در معرض اعتياد مي تواند اين توطئه را خنثي كند.
وي در ادامه با بيان اينكه 65 درصد از زندانيان آذربايجان غربي به طور مستقيم و غيرمستقيم با مواد مخدر در ارتباط هستند، افزود: موضوع مبارزه با مواد مخدر بسيار حائز اهميت است و اگر در اين زمينه برنامه ريزي درستي نداشته باشيم، موضوع اعتياد مي تواند ضربه هاي جبران ناپذيري به سطح جامعه وارد كند .
وي مشاركت آحاد مردم در جهت مبارزه با مواد مخدر را به عنوان يك ضرورت دانست و ادامه داد: ما براي مبارزه همه جانبه با مواد مخدر به حضور و همكاري تمام اقشار جامعه نياز داريم.
سردار اصلاني در بخش پاياني سخنان خود به برقراري امنيت پايدار در آذربايجان غربي اشاره كرد و ادامه داد: مسوولان بايد اميد را در جامعه تزريق كنند و تمام توان خود را براي خدمت به آنان به كار بگيرند.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان خوي هم در اين جلسه به عملياتي شدن 86 مصوبه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خوي در سال گذشته اشاره كرد و گفت: بدون شك امنيت روحي و رواني امروز مردم خوي ناشي از همراهي و هماهنگي عوامل انتظامي، امنيتي، قضايي و تمام دستگاه هاي مرتبط اين شهرستان مي باشد.
عابدي با اشاره به مرزي بودن خوي اظهار داشت: وجود اين مرز مشترك موقعيت را براي سوداگران مواد مخدر فراهم كرده تا از اين طريق اقدام به ترانزيت مواد مخدر به كشورهاي هدف و اروپا كنند.
وي همچنين تصريح كرد: در سال 1396 نزديك به يك تن و پنجاه كيلوگرم مواد مخدر در خوي كشف و ضبط شد و كشفيات چهار ماهه سال جاري هم به 84 كيلوگرم رسيده است.
فرماندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خوي با اشاره به ظرفيت بالاي كمپ ترك اعتياد 'عين الحيات' اين شهرستان و لزوم حمايت از فعاليت هاي خيرخواهانه آن افزود: در سال گذشته تعداد 692 نفر به اين كمپ مراجعه كردند كه از اين تعداد 455 نفر موفق به ترك اعتياد شدند.
وي در ادامه به لزوم حمايت از افراد پاك شده از دامن اعتياد اشاره و تصريح كرد: اعتياد يك بيماري است و فرد بعد از ترك و بازپروري مي تواند زندگي طبيعي داشته باشد.
به گزارش ايرنا ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور با دستور امام (ره) در سال 1358 و پس از تشكيل ستاد جنگ براي خنثي كردن توطئه ها استكبار جهاني تشكيل شد؛ تشكيل اين ستاد توجه و تدبير امام در آن زمان به موضوع مبارزه با مواد مخدر را نشان مي دهد.
7132/3072