اكبر جلالي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه در سال گذشته 2 هزار و 450 دستگاه بهينه ساز مصرف در اروميه توليد شد، افزود: در چهار ماهه نخست سال جاري نيز بيش از يكهزار و 750 دستگاه توليد و روانه بازار شد.
وي بيان كرد: توليد آزمايشگاهي اين نسل خازني جديد به منظور كاهش توان راكتيو و اصلاح ضريب توان، كاهش تلفات كابلي و تلفات انرژي اكتيو و بهينه سازي مصرف برق از سال 1389 در اروميه شروع شده بود.
مخترع اروميه اي كه ايده خود را از سال 1390 به مرحله اجرا درآورده است، اظهار داشت: هزينه خريد هر دستگاه 25 كيلووار با گارانتي تعويض و تعمير حدود 15 ميليون ريال بوده و عمر كاركرد اين دستگاه بالاتر از مشابه هاي خارجي است.
جلالي بيان كرد: اين دستگاه خازني در 6 ظرفيت پنج، 7.5، 10 ، 15، 20 و 25 كيلووار توليد و روانه بازار مي شود و كارخانجات بزرگي از كشور تركيه و تمام استان هاي داخلي، بازار هدف اين محصول است.
مديرعامل اين شركت توليدكننده كه در 17 استان و كشور تركيه داراي نمايندگي فروش است، بيان كرد: به زودي دفتر اين شركت در كشورهاي گرجستان و جمهوري آذربايجان هم راه اندازي مي شود.
وي ادامه داد: اين شركت سالانه پنج هزار دلار فروش خارجي و 25 ميليار ريال فروش داخلي دارد و با توجه به بازار رو به رشد اين محصول در داخل كشور، افزايش فروش در سال جاري تا 40 ميليارد ريال قابل پيش بيني است.
اكبر جلالي با تاكيد بر اينكه با سرمايه شخصي نسبت به توليد و اشتغال زايي براي 41 نفر از اين طريق اقدام كرده است، بيان كرد: اين واحد توليدي دانش بنيان در زمان حاضر به حمايت هاي معنوي مسوولان نياز دارد.
اين مخترع اروميه اي با اشاره به موفقيت هاي اين شركت، گفت: كسب عنوان برگزيده آب و فاضلاب كشوري در امر كاهش مصرف برق و غرفه برتر در نمايشگاه دانشگاه امير كبير تهران كه هشت تا 10 مرداد سال جاري در تهران برگزار شد از جمله اين موفقيت هاست.
جلالي بيان كرد: اين شركت در سال جاري گواهينامه ايزو 9001 آلمان را كسب و 2 تاييديه نيز از پژوهشكده توانير ايران دريافت كرده است.
وي ادامه داد: براي اينكه آذربايجان غربي به عنوان تاييديه مرجع كارخانه هاي اين محصول معرفي شود، تدوين سند استاندارد از طريق اين استان تقاضا شده است تا اين محصول در هر نقطه از جهان با نام اين استان شناخته شود.
وي با اشاره به ضرورت راه اندازي آزمايشگاه مرجع كنترل كيفيت در اروميه، گفت: اين آزمايشگاه در استان هاي همسايه موجود است و مسوولان واحدهاي توليدي آذربايجان غربي از روي اجبار و براي انجام يك آزمايش ساده به آنجا سفر مي كنند.
وي با اشاره به بازارهاي هدف خود گفت: كارخانه هاي فولاد، قند، پتروشيمي و دانشگاه هاي علوم پزشكي جزو خط و مشي مديريت و بازارهاي هدف اين محصول به شمار مي رود.
به گزارش ايرنا نمايندگي اين شركت در استان هاي آذربايجان غربي، اردبيل، گيلان، مازندران، گلستان، خراسان رضوي، كرمان، يزد، اصفهان، آذربايجان شرقي، مركزي، فارس، اهواز، كهكليه و بويراحمد، قم، تهران و كرج فعال است.
3072/8135
مخترع دستگاه بهينه ساز مصرف برق:
6800 واحد توليدي از بهينه ساز مصرف برق استفاده مي كنند
۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۱۵
کد خبر:
82997448
اروميه- ايرنا- مخترع اروميه اي دستگاه بهينه ساز مصرف برق با اشاره به اينكه 6 هزار و 800 واحد توليدي در سطح كشور از دستگاه هاي بهينه ساز وي استفاده مي كنند، گفت: اين دستگاه براي نخستين بار در سطح كشور با هدف كاهش هشت تا 10 درصدي مصرف در اروميه به توليد انبوه رسيد.