به گزارش روز شنبه گروه دانشگاه ايرنا، نمايشگاه كار، رويدادي است كه تعداد زيادي از جويندگان كار و شركت ها به منظور تبادل اطلاعات در رابطه با مشاغل مورد نياز و معرفي شركت هاي خود در آن شركت مي كنند.
دبير نهمين نمايشگاه كار دانشگاه صنعتي شريف، استخدام، آموزش و كارآموزي، مراكز دولتي، كارآفريني و خدمات شغلي را محورهاي اصلي برپايي اين نمايشگاه برشمرد و گفت: بازديد از نمايشگاه كار براي عموم در صورت نام نويسي در سايت اين نمايشگاه، رايگان است.
نمايشگاه كار دانشگاه صنعتي شريف به صورت فصلي و يا ساليانه برگزار شود و ميتوان از آن به عنوان نمايشگاه فرصت هاي شغلي ياد كرد؛ به نحوي كه فرصتهاي فراوان كاري و كارآفريني در بيشتر زمينههاي تحصيلي براي دانشجويان و تازه فارغ التحصيلان ارايه مي شود.
براساس گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شريف، محمد شريف خاني گفت: برخي از عوامل بيروني خارج از حوزه فعاليت و كنترل نظام آموزش عالي بر اشتغال دانش آموختگان تاثير به سزايي دارد كه نمايشگاه كار ميتواند بستري براي پر كردن اين خلاء باشد.
**برپايي دومين نمايشگاه ملي كار و آموزش
وي همچنين از برپايي دومين نمايشگاه ملي كار و آموزش (Job Fair & Training) در بهمن امسال با هدف رفع موانع اشتغال كارجويان بويژه دانش آموختگان دانشگاهي با توجه به نبود بستري مناسب براي تقابل مستقيم كارفرمايان و كارجويان به عنوان روشي جديد در اطلاعرساني نيازهاي محيطهاي كار و اجتماع در دانشگاه صنعتي شريف خبر داد.
شريف خاني هدف از برپايي اين نمايشگاه و كارگاه هاي آموزشي مرتبط با آن را معرفي فرصتهاي شغلي موجود براي كارجويان و معرفي شركتها، كسب و كار جديد، ايده دادن به كارجويان و تازه فارغ التحصيلان براي يافتن شغل آينده، نحوه تعامل و ارتباط با صنعت برشمرد.
به گفته وي، اين نمايشگاه فرصت مناسبي را براي شركتها و سازمان ها فراهم ميآورد تا با تعداد زيادي از نيروهاي جوياي كار ملاقات و در يك فضاي رقابتي نسبت به جذب نفرات مورد نظر خود اقدام كنند.
دبير نمايشگاه، از ديگر اهداف اين رويداد علمي به معرفي فرصت هاي شغلي موجود در بازاركار، رويارويي مستقيم كارجو و كارفرما، امكان جذب نيرو توسط كارفرمايان، آشنايي با انتظارات و مهارتهاي مورد نياز كارفرمايان، معرفي كارفرمايان و كارآفرينان موفق جامعه در قالب شركتهاي كارآفرين و معرفي سازمانها و ادارات مرتبط و نيمه مرتبط با رشته تحصيلي اشاره كرد.
شريف خاني، شناسايي علايق و استعدادها (خودشناسي شغلي)، آشنا شدن كارجويان، دانشجويان و تازه فارغ التحصيلان با طيف متنوع مهارتهاي شغلي، برپايي كارگاههاي آموزشي كار و كاريابي، گسترش خدمات مشاوره شغلي و استفاده از مشاوران متخصص، ايجاد نشريههاي شغلي در بازاركار و ايجاد يك محيط جديد و انگيزشي براي تعامل بيشتر كارجو و كارفرما را از ديگر اهداف برپايي اين نمايشگاه عنوان كرد.
وي با تاكيد بر ضرورت توجه اقتصاد و بازار كار كشور به نيروي انساني در ايجاد زمينه خلاقيت توليد محصول و ارتقاي سطح خدمات به مردم اظهار داشت: يكي از وظايف اصلي صنعت به عنوان صاحبان كسب و كار تعريف پروژه اي با هدف روش هاي جديد اطلاع رساني نيازهاي محيطهاي كار و اجتماع به كارجويان، دانشجويان و فارغ التحصيلان است.
شريف خاني ايجاد شرايط براي شناسايي كارآفرينان و توسعه فضاي كسب و كار با استفاده از مدل هاي پيشنهادي را خاطرنشان كرد و افزود: جذب كارجويان و دانش آموختگان دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور در بازار كار منوط به داشتن تواناييها و ويژگيهايي است كه بخشي از آن ها بايد در طول دوران تحصيل در دانشگاه ايجاد شود.
وي نبود تناسب بين فرآيندها و مواد آموزشي رشته هاي تحصيلي موجود در دانشگاه ها با مهارت ها و توانايي هاي مورد نياز بازار كار را مهمترين عامل موفق نبودن دانش آموختگان دانشگاهي در كاريابي و اشتغال عنوان كرد.
به گزارش ايرنا، دانشگاه صنعتي شريف در سال 1344 با هدف تربيت و تامين بخشي از نيروهاي متخصص موردنياز كشور، در سطوح بالاي علمي تاسيس شد.
اين دانشگاه 484 عضو هيات علمي دارد كه از اين تعداد 181 نفر در مرتبه استاد تمام، 105 نفر در مرتبه دانشيار، 176 نفر در مرتبه استاديار و 22 نفر به عنوان مربي مشغول به فعاليت هستند.
**6984**1601**
تهران - ايرنا - نهمين نمايشگاه كار دانشگاه صنعتي شريف با هدف ايجاد زمينه ارتباط مستقيم صنعت و دانشگاه و شناسايي علايق و استعدادها، در روزهاي 22تا 24مهر امسال برگزار مي شود.