داوود شاه ولدي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: علاوه بر آن، مطالعات اجراي آبياري نوين در 860 هكتار از زمين هاي سلماس انجام شده كه به مرحله اجرا مي رسد.
وي اضافه كرد: هم اكنون در هفت بخش از مناطق مختلف كشاورزي سلماس، نيازهايي وجود دارد كه تلاش مي شود با اولويت بندي آنها اقدامات سريعي انجام گيرد.
وي توسعه پروژه هاي آبياري تحت فشار و انتقال آب با لوله در سلماس را با اهميت خواند و بيان كرد: با توجه به كمبود منابع آبي و استقرار اين شهرستان در حوضه آبريز درياچه اروميه توجه به اين امر از ضرورت هاست.
مدير جهاد كشاورزي سلماس گفت: تسريع در اجراي پروژه پاياب سد دريك و زولا براي استفاده بهينه از آب هاي سطحي از ديگر نيازهاي اين شهرستان است.
شاه ولدي اضافه كرد: افزايش ضريب مكانيزاسيون كشاورزي و تامين نقدينگي و سرمايه در گردش كشاورزان و دامداران با اعطاي تسهيلات كم بهره و درازمدت امكان پذير است كه بايد مورد توجه مسوولان امر قرار گيرد.
وي در خصوص وضعيت شهرك گلخانه اي سلماس گفت: تاكنون 12 ميليارد ريال براي تكميل پروژه گازرساني و 10 ميليارد ريال براي تكميل شبكه برق شهرك كشاورزي درشك سلماس هزينه شده و اكنون درحال طي مراحل مربوط به عقد قرارداد با سرمايه گذاران است.
به گزارش ايرنا، شهرستان سلماس در 90 كيلومتري اروميه، مركز استان قرار دارد و از قطب هاي مهم كشاورزي منطقه است.
سلماس در زمينه توليد محصولات باغي و زراعي از جايگاه شايسته اي در آذربايجان غربي برخوردار است به طوري كه رتبه دوم توليد سيب درختي استان را داراست.
7156/2093
اروميه- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي سلماس گفت: در حال حاضر 920 هكتار از اراضي زراعي اين شهرستان مجهز به آبياري نوين و تحت فشار است.