۷ شهریور ۱۳۹۷، ۰:۰۰
کد خبر: 83015818
T T
۰ نفر

وزیر بهداشت: جشنواره سلامت مسیر خود را پیدا كرد

۷ شهریور ۱۳۹۷، ۰:۰۰
کد خبر: 83015818
وزیر بهداشت: جشنواره سلامت مسیر خود را پیدا كرد

تهران - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، گفت: از پزشكان و هنرمندان كه تلاش كردند تا جشنواره سلامت مسیر خود را در این سال‌ها پیدا كند، تشكر می كنم.

به گزارش سه شنبه شب خبرنگار سینمایی ایرنا، حسن قاضی زاده هاشمی در آئین اختتامیه سومین جشنواره فیلم سلامت كه در تالار وحدت برگزار شد، با اشاره به دو هنرمند درگذشته اظهار داشت: یكی از كسانی كه خیلی جایش در این مراسم خالی است، افشین یداللهی است، حتما روحش شاد است و در عین حال یاد و خاطره عزت ا‌له انتظامی را زنده نگه می‌داریم.
وی با بیان اینكه استاد انتظامی چشمانش را برای درمان به من سپرده بود، افزود: در این دو دهه اخیر یكی از جملاتی كه از او شنیدم و بیشتر از دیگر جملات او لذت می‌برم اینكه می‌گفت بعد از 80 سال، هیچ‌وقت حسرت نخوردم آن كارهایی كه می خواستم انجام دهم را انجام ندادم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، ادامه داد: این مهم است كه انسان افتخار داشته باشد كاری را برای شهرش، كشورش و جهان انجام دهد و از این بابت راضی باشد.
بخش بعدی مراسم پایانی سومین جشنواره فیلم سلامت به بزرگداشت «كیانوش عیاری» اختصاص داشت. این مراسم با پخش فیلمی درباره عیاری و فیلم «بودن یا نبودن» كه او آن را درباره اهدای عضو ساخته بود، پخش شد.
در این بخش «مهدی هاشمی» كه در سریال «روزگار قریب» با عیاری همكاری كرده بود، روی صحنه آمد و از دكتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی خواست روی صحنه بیاید.
مهدی هاشمی روی سن گفت: من دو سال است عیاری را ندیده‌ام در حالی كه در سریال «روزگار قریب» چهار سال با او بودم. چقدر خوب است آدم كلمه سلامتی را می‌شنود و این قدر تاثیر می‌گذارد. به من گفتند به عیاری جایزه بدهم، دكتر هاشمی هم هستند، معمولا آدم خوشنام و خوب كمتر پیدا می‌شود.
سپس دكتر هاشمی و مهدی هاشمی تندیس و لوح این بزرگداشت را به كیانوش عیاری اهدا كردند.
همچنین در این بخش جایزه «تصویر استاد» برای ایفای نقش ماندگار دكتر محمد قریب در سریال «روزگار قریب» اثر كیانوش عیاری به این بازیگر اهدا شد.
محمد كیاسالار دبیر سومین جشنواره فیلم سلامت طی سخنانی در این مراسم گفت: امسال 809 اثر در دبیرخانه جشنواره ثبت شد كه این رقم چیزی حدود 60 درصد رشد كمی نسبت به سال گذشته را نشان می دهد.
وی افزود: امسال هم مثل سال‌های گذشته كارگاه ‌های تخصصی برگزار شد و نمونه ‌هایی هم از فیلم‌های كلاسیك مانند «خون بازی» و «دایره مینا» پخش شد.
دبیر سومین جشنواره فیلم سلامت ادامه داد: آثار در 5‌ بخش داوری شد، جوایز با توجه به ادغام جوایز كوتاه و دانشجویی در 4 بخش اهدا می‌شود.
كیاسالار خاطرنشان كرد: امیدوارم جشنواره سال های آتی بهتر و پربارتر برگزار شود و جامعه از آثار آن بهره‌مند شود.
در ادامه مراسم پایانی سومین جشنواره فیلم سلامت، كلیپ بزرگداشت دكتر مینو محرز( متخصص بیماری های عفونی) پخش شد و با حضور ایازی، كیاسالار، حضرتی، كتایون ریاحی و مرضیه برومند آیین تجلیل از این پزشك برگزار شد.
محرز نیز پس از دریافت لوح تقدیر خود، گفت: واقعا حرفی ندارم بزنم جز اینكه هر كاری كردم و تا زنده‌ام انجام می دهم، وظیفه من است.
كتایون ریاحی نیز در سخنانی، گفت: خانم مینو محرز پدیده جهان پزشكی است، ولی من دلیل ویژه‌ای دارم، برای اینكه به شكل خاص از او سپاسگزار باشم، حدود 15 سال پیش خانم دكتر، جان برادر من علیرضا را دوبار نجات داد، یكی زمانی كه قرار بود قطع عضو شود و یكی زمانی كه دیگر می‌توانست نباشد.
سیدمحمدهادی ایازی رئیس جشنواره نیز در ادامه آیین اختتامیه این جشنواره، گفت: ما دو شعار در این جشنواره داریم یكی شعار سلامت برای همه و دیگری شعار رییس جمهور به عنوان اجتماعی شدن سلامت است.
وی افزود: وقتی می‌گوییم اجتماعی شدن سلامت، برای اینكه سلامت برای همه باشد؛ باید بگوییم كه سینما می‌تواند تاثیر مهمی در این زمینه داشته باشد.
رئیس سومین جشنواره فیلم سلامت ادامه داد: سریال «پریا» سال گذشته در 40 قسمت پخش شد و بعد از پخش این سریال 800 درصد مراجعه به مراكز ایدز افزایش یافت و 400 درصد آزمایش ها افزایش یافت.
ایازی با اشاره به اینكه ابزار هنر در بخش فرهنگ سازی می‌تواند خیلی موثر باشد، خطاب به كیانوش عیاری، گفت: شما برای اولین بار در حوزه پیوند عضو فیلم ساختید و چقدر خوب است كه ما شاهد ساخت فیلم فاخری از شما در حوزه ایدز هم باشیم.
رئیس جشنواره فیلم سلامت، خاطرنشان كرد: خیلی از مسائل باید گفته شود و اگر گفته نشود ما دچار مشكل جدی در جامعه می‌شویم. انشالله در جشنواره چهارم سازمان‌ های مردم نهاد در تعامل با جامعه سینمایی بتواند آثار بهتری را معرفی كند.
در ادامه با پخش كلیپ معرفی هیات داوران بخش سینمایی، شهرام رفیعی‌فر، كتایون ریاحی، كیانوش عیاری، محمدرضا فروتن و محمدهادی كریمی روی صحنه رفتند.
هیأت داوران ضمن تشكر از پرداختن به موضوع سیاست‌های جمعیتی در فیلم خجالت نكش، موضوع كودك‌آزاری در فیلم اتاق تاریك و موضوع تأثیر فضای مجازی بر سلامت در فیلم جشن دلتنگی، جوایز را به شرح زیر اهدا كردند:
لوح تقدیر و جایزه نقدی به عباس امینی برای فیلم هندی و هرمز
لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به مسعود جعفری جوزانی برای فیلم پشت دیوار سكوت
لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به بهروز شعیبی برای فیلم داركوب
لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به حمید نعمت‌الله برای فیلم شعله‌ور
به گزارش ایرنا، سومین جشنواره فیلم سلامت از اول تا ششم شهریور ماه در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.
شبد**فراهنگ**9246**1379
۰ نفر